Αποστολέας Θέμα: Ποιό πιστεύετε ότι θα πρέπει να είναι το επόμενο ρολόι μου;  (Αναγνώστηκε 30643 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ilias-G

• VIP Member
  • ert
    • Προφίλ
Και μένα μ' αρέσει πάρα, μα πάρα πολύ το Ω P.O. chrono, αλλά πρώτον είναι τεράστιο (45.5 και κυρίως σε ύψος ~18), οπότε πρέπει να έχεις τον ανάλογο καρπό (18+) και χέρι λογω βάρους να το υποστηρίξεις, και δεύτερον πιστεύω ότι αν και έχει κάνει άλματα η Ω να πλησιάσει τη Ρόλεξ, και εν πολλοίς το έχει καταφέρει τεχνολογικά και κυρίως τιμολογιακά ;D, δεν την έχει πιάσει ακόμα στο "βάρος" του ονόματος στη συνείδηση ωρολογόφιλων και μη (κυρίως).
Όσο για το μέγεθος του explorer II ως νούμερο (42) είναι ιδανικό, εκτός αν έχεις πολύ μεγάλο καρπό, οποτε προτείνω deep sea.
Εναλλακτικά αν όχι Ρόλεξ, γνώμη μου πας σε Πανεράι. Και μάλιστα κάποιο στα ίδια λεφτά με τα άλλα δυο. Δηλαδή όχι στα 4000+, αλλά στα 6500+.
Αλήθεια, τα δοκίμασες στο χέρι για να μη λέμε θεωρίες ??

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
Καλημέρα κι από εμένα. Χάρη μην κάνεις το λάθος και δώσεις ενα κουβά λεφτα για το ΡΟ. Πάρε το εξπλόρερ και όταν το βαρεθεις, δλδ ποτέ ;)  θα σου το πάρω εγω. Καταδυτικός χρονογράφος είναι ρολόι για εδικά γουστα.

Το εξπλόρερ ή το σαμπ ή ενα αλλο σπορ ρόλεξ πρεπει να ειναι το νο 1 σε μια συλλογή που σέβεται τον εσυτό της. Το δεύτερο που θα πάρεις είναι η πανερούμπα. Από ότι ειδα Ω ΡΟ έχεις, το να το πάρεις και σε χρονογράφο, ξέρω γω;

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• Sr. Member
    • Προφίλ
rolex sub και γινεσαι μαγκας!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
Δηλωνω εν γενει ασχετος με εταιριες Υ.Ω (δεν εχω κανενα ακομη και εχω φορεσει για λιγο ελαχιστα κομματια).
Ειμαι "ερωτευμενος" με τα Panerai χωρις να εχω δει/φορεσει κανενα απο κοντα.

Εχθες δοκιμασα στο χερι μου για αρκετη ωρα το GMT II ενος Ιταλου συναδελφου (για ενα περιεργο λογο κυκλοφορουν πολλα ROLEX, μερικα IWC αλλα κανένα πανερι μεταξυ των συναδελφων). Καταλαβαινω και κατανοω την ιστορια/τεχνολογια/τεχνογνωσια κτλ αλλα πραγματικα δεν (ειδικα για το τεραστιο κοστος του)..
Θα το αποκαλουσα εως και αδιαφορο ενω με ενοχλησε εκπληκτικα ο "κυκλωπας" κατα το περασμα των δεικτων απο την περιοχη του..

Προφανως και η αποψη μου δεν εχει την βαρυτητα και το βαθος εμπειρων μελων. Απλα ειπα να την εκφρασω γιατι βλεπω το θεμα να τρεχει μερες και το σκεφτομουν αν πρεπει να συμμετασχω η οχι..

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
Προφανως και η αποψη μου δεν εχει την βαρυτητα και το βαθος εμπειρων μελων. Απλα ειπα να την εκφρασω γιατι βλεπω το θεμα να τρεχει μερες και το σκεφτομουν αν πρεπει να συμμετασχω η οχι..
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου...
Φυσικά και η άποψή σου έχει βαρύτητα, όλων η άποψη ενδιαφέρει το Χάρη για αυτό το έκανε "θέμα", αλλιώς θα ρώταγε με πμ...
Συμφωνώ με τον κύκλωπα και εμένα με ενοχλεί.
Κατά τ'άλλα δοκίμασε πρώτα ένα Panerai στην επόμενη βόλτα σου...
Είναι ιδιαίτερα ρολόγια και όχι για όλους τους καρπούς...

Διαβάστε κι αυτό, είναι ενδιαφέρον...  ;)

http://uk.askmen.com/fashion/mens-watches_500/564_watch-snob-stop-wearing-panerai.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Sr. Member
  • 29-05-1453
    • Προφίλ
Καλημέρα κι από εμένα. Χάρη μην κάνεις το λάθος και δώσεις ενα κουβά λεφτα για το ΡΟ. Πάρε το εξπλόρερ και όταν το βαρεθεις, δλδ ποτέ ;)  θα σου το πάρω εγω. Καταδυτικός χρονογράφος είναι ρολόι για εδικά γουστα.

Το εξπλόρερ ή το σαμπ ή ενα αλλο σπορ ρόλεξ πρεπει να ειναι το νο 1 σε μια συλλογή που σέβεται τον εσυτό της. Το δεύτερο που θα πάρεις είναι η πανερούμπα. Από ότι ειδα Ω ΡΟ έχεις, το να το πάρεις και σε χρονογράφο, ξέρω γω;

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήξερα πως ο Χάρης έχει p.o.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
Εμενα παλι ο κυκλωπας και μου αρεσει και με βολευει...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης

Ειναι πολύ μικρό....αν ηταν λιγο μεγαλυτερο θα το σκεφτομουν σοβαρα

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ

http://uk.askmen.com/fashion/mens-watches_500/564_watch-snob-stop-wearing-panerai.html

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο από τον Watch-Snob, έναν από τους 2 πλέον έγκριτους reviewers παγκοσμίως . Ο άλλος είναι ο Archie luxury.
Τιτάνες !!!   
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
Ανυπομονώ να το διαβάσω όταν μπορέσω

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο από τον Watch-Snob, έναν από τους 2 πλέον έγκριτους reviewers παγκοσμίως . Ο άλλος είναι ο Archie luxury.
Τιτάνες !!!
Ειρωνικά το λες Πάνο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ

Τιτάνες !!!
εχω διαβασει ολα του τα αρθρα στο askmen (δεν ξερω αν γραφει και αλλου) σιγουρα εχει τον δικο του τροπο να λεει τα πραγματα ειναι απολυτως και μου αρεσει πολυ!και η συλλογη του απο ρολογια ειναι το κατι αλλο...μεταξυ αυτων ενα lange saxonia ενα pp calatrava και δεν συμμαζεύετε... (για τον watch snob λεω)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
" A Panerai is child’s play — a cheap toy worn only by clowns. Yes, I said clowns."

???   :D :D :D :D :D :D

Δεν τον ξέρω τον watchsnob,πρώτη φορά τον άκουσα σήμερα, αλλά πρέπει να'ναι σωστό και μετρημένο παιδί  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
" A Panerai is child’s play — a cheap toy worn only by clowns. Yes, I said clowns."

??? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)  :D :D :D :D :D :D

Δεν τον ξέρω τον watchsnob,πρώτη φορά τον άκουσα σήμερα, αλλά πρέπει να'ναι σωστό και μετρημένο παιδί  :D
νικολα ειναι πολυ απολυτως στις αποψεις του...πρεπει να διαβασεις τι λεει για τα ρολεξ...με βρισκει απολυτα συμφωνω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• Sr. Member
    • Προφίλ

Ειναι πολύ μικρό....αν ηταν λιγο μεγαλυτερο θα το σκεφτομουν σοβαρα

εχουν αυτο το κακο τα ρολεξ.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!