Αποστολέας Θέμα: ουκρανια - εξελιξεις  (Αναγνώστηκε 15854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

constantine

• Επισκέπτης
Απ: ουκρανια - εξελιξεις
« Απάντηση #15 στις: Μάρτιος 02, 2014, 11:38:38 πμ »
Μπορεί τώρα να καθυστερήσουν πολύ τα vostok που παραγγείλατε...!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Οντως,μου εστειλαν μηνυμα δεν μου το στελνουν
Τα δινουν ολα στους βατραχανθρωπους

http://forums.watchuseek.com/f10/i-found-vostok-amphibian-actual-russian-military-use-check-out-562003.html
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάρτιος 02, 2014, 11:54:03 πμ »
Ωραιο λινκ Κώστα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάρτιος 02, 2014, 11:58:11 πμ »
Βέβαια αυτά λογικά, τα αγοράζουν με το κιλό για το στρατό
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος time_ keeper

• Sr. Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάρτιος 04, 2014, 01:42:59 πμ »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Αν ψηφιστεί το ψευτορολεξ και το κερδίσω,  θα το παω σκοπευτηριο και θα το χορτάσω σκάγια .... Θα βγαλω το αχτι μου!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 04, 2014, 03:12:34 πμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

ξέρεις τι οικονομική ζημιά  εχει πάθει η Ρωσία,με την κρίση?
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 04, 2014, 03:15:52 πμ από george_ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 04, 2014, 09:34:47 πμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

ξέρεις τι οικονομική ζημιά  εχει πάθει η Ρωσία,με την κρίση?

να τελειωσει πρωτα ολη αυτη η ιστορια και μετα θα μου πεις εσυ που ξερεις!

μεχρι τοτε ειμαστε μονο θεατες, η μήπως οχι?!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 04, 2014, 10:33:37 πμ »
οι ρωσοι ειναι ετοιμοι, οι αμερικανοι απείλησαν να στειλουν στρατο αν κανουν κινηση οι ρωσοι.....

για να δουμε τωρα που εγινε η κινηση απο μερια της ρωσιας πως θα αντιδραση η αμερικη...

η ιστορια γραφει οτι οι αμερικανοι οποτε επιχείρησαν στην εδω περιοχη, περασαν ασχημα.

Μπορει πρακτικά η ρωσία να εχει το απολυτο εδαφικο πλεονέκτιμα αλλα μια ενωμένη δύση (ποτε ηταν?) δεν εχει να φοβηθεί κάτι, μην τρελαθούμε. Βέβαια αν πραγματα αγριέψουν τοσο και απαιτηθεί και η συμμετοχή της κίνας, το συζητάμε.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 04, 2014, 10:42:57 πμ »
οι ρωσοι ειναι ετοιμοι, οι αμερικανοι απείλησαν να στειλουν στρατο αν κανουν κινηση οι ρωσοι.....

για να δουμε τωρα που εγινε η κινηση απο μερια της ρωσιας πως θα αντιδρασει η αμερικη...

η ιστορια γραφει οτι οι αμερικανοι οποτε επιχείρησαν στην εδω περιοχη, περασαν ασχημα.

Μπορει πρακτικά η ρωσία να εχει το απολυτο εδαφικο πλεονέκτιμα αλλα μια ενωμένη δύση (ποτε ηταν?) δεν εχει να φοβηθεί κάτι, μην τρελαθούμε. Βέβαια αν πραγματα αγριέψουν τοσο και απαιτηθεί και η συμμετοχή της κίνας, το συζητάμε.

χαχαχαχα

η κινα ειναι ο μπαλαντερ!

η ουκρανια ειναι γεματη ρωσικους αγωγούς, δυσκολα θα κανει πισω ο πουτιν, ειναι πολλα τα λεφτα.

μας αρεσει η οχι, η ουκρανια αυτη τη στιγμη ειναι το μαγαζακι της ρωσιας για πολλους και διαφορους λογους, δυσκολα λοιπον επιτρεπεις σε καποιον να σου χαλασει το μαγαζακι...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Blackbird

• VIP Member
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 04, 2014, 10:59:30 πμ »

για να δουμε τωρα που εγινε η κινηση απο μερια της ρωσιας πως θα αντιδραση η αμερικη...

Αυτοί τη στιγμή το παιχνίδι το κάνουν οι Αμερικανοί. Βάλανε δικιά τους κυβέρνηση και σε λίγο δικό τους πρόεδρο. Ο Γερμανοί μείνανε απ' έξω και οι Ρώσοι παρακολουθούν. Οι ΗΠΑ ελέγχουν το υπογάστριο της Ρωσίας αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι ρωσικοί αγωγοί περνάνε από την Ουκρανία. Αν εισβάλλουν οι Ρώσοι (πλην Κριμαίας) θα τους κατηγορήσουν. Τι αντίποινα θα μπορέσει να εφαρμόσει ο Πούτιν; Τιμωρώντας τους πελάτες του; Γιατί τους Αμερικάνους δεν μπορεί να τους αγγίξει.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Κύλησε το πίτουρο,

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:45:30 πμ »
Δεν έχω καταλάβει πώς ελεγχουν οι Αμερικάνοι την Ουκρανία, με έναν αχυράνθρωπο που η θητεία του προφανώς θα είναι ελάχιστη ?? Δεν νομίζω ότι ο Πούτιν ιδρώνει από τέτοια. Ούτε έχει λόγο να εισβάλει στην υπόλοιπη Ουκρανία . Μόνο η Κριμαία τον νοιάζει λόγω Ρωσσικού στόλου αλλά και λόγω του ότι η συντρηπτική πλειοψηφία των κατοίκων της είναι Ρώσσοι .Στην ουσία η Κριμαία είναι ανεξάρτητη με δικό της κοινοβούλιο . Φυσικά και δεν μπορεί να αγγίξει τους Αμερικάνους ούτε και είναι στα σχέδιά του.Και το αντίστροφο φυσικά ! Από την άλλη οι Αμερικάνοι θέλουν να κάνουν πάλι τον χωροφύλακα αλλά δεν τους βγαίνει γιατί οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι έχουν μαγάλες πελατειακές σχέσεις με τους Ρώσσους και δεν θέλουν να τις χαλάσουν , για ποιό λόγο άλωστε ?? Η Ρωσσία μετά από αρκετά χρόνια αποκτά ξανά λόγο στα δρώμενα κυρίως στην περιοχή της , κι αυτό φάνηκε και στην περίπτωση της Συρίας όπου επέβαλε την γραμμή της ! Η ρωσσία στην ιστορία της έχει φείξει ότι όταν κάνει κάτι για το συμφέρον της αδιαφορεί για της συνέπειες , οι οποιες στη χειρότερη περίπτωση θα είναι η απομόνωσή της από κάποιες χώρες της Δύσης , και πάλι με ερωτηματικό !
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:47:07 πμ »

Αυτοί τη στιγμή το παιχνίδι το κάνουν οι Αμερικανοί. Βάλανε δικιά τους κυβέρνηση και σε λίγο δικό τους πρόεδρο. Ο Γερμανοί μείνανε απ' έξω και οι Ρώσοι παρακολουθούν. Οι ΗΠΑ ελέγχουν το υπογάστριο της Ρωσίας αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι ρωσικοί αγωγοί περνάνε από την Ουκρανία. Αν εισβάλλουν οι Ρώσοι (πλην Κριμαίας) θα τους κατηγορήσουν. Τι αντίποινα θα μπορέσει να εφαρμόσει ο Πούτιν; Τιμωρώντας τους πελάτες του; Γιατί τους Αμερικάνους δεν μπορεί να τους αγγίξει.

οι ρωσοι παρακολουθουν?

μ'αρεσει και αυτη η οπτικη γωνια αλλα μονο ο χρονος θα δείξει, οι αμερικανοι (μιλαω για ενα μερος του λαου) βλεπουν τον ομπαμα σαν τον παθητικό του παιχνιδιου.

οι κινεζοι ειναι με το πλευρο της ρωσιας, νομιζω αυτοι μπορουν να "τιμωρήσουν" τους αμερικανους.

και για να δουμε και την αστεία πλευρα του θέματος, απο σημερα αρχισαν και δακρυζουν εικόνες σε ρωσια, ουκρανια κλπ κλπ

ουτε λεπτο μη χασουν οι αγαπημενοι μαυροφοροι......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 04, 2014, 11:52:47 πμ »
Δεν έχω καταλάβει πώς ελεγχουν οι Αμερικάνοι την Ουκρανία, με έναν αχυράνθρωπο που η θητεία του προφανώς θα είναι ελάχιστη ?? Δεν νομίζω ότι ο Πούτιν ιδρώνει από τέτοια. Ούτε έχει λόγο να εισβάλει στην υπόλοιπη Ουκρανία . Μόνο η Κριμαία τον νοιάζει λόγω Ρωσσικού στόλου αλλά και λόγω του ότι η συντρηπτική πλειοψηφία των κατοίκων της είναι Ρώσσοι .Στην ουσία η Κριμαία είναι ανεξάρτητη με δικό της κοινοβούλιο . Φυσικά και δεν μπορεί να αγγίξει τους Αμερικάνους ούτε και είναι στα σχέδιά του.Και το αντίστροφο φυσικά ! Από την άλλη οι Αμερικάνοι θέλουν να κάνουν πάλι τον χωροφύλακα αλλά δεν τους βγαίνει γιατί οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι έχουν μαγάλες πελατειακές σχέσεις με τους Ρώσσους και δεν θέλουν να τις χαλάσουν , για ποιό λόγο άλωστε ?? Η Ρωσσία μετά από αρκετά χρόνια αποκτά ξανά λόγο στα δρώμενα κυρίως στην περιοχή της , κι αυτό φάνηκε και στην περίπτωση της Συρίας όπου επέβαλε την γραμμή της ! Η ρωσσία στην ιστορία της έχει φείξει ότι όταν κάνει κάτι για το συμφέρον της αδιαφορεί για της συνέπειες , οι οποιες στη χειρότερη περίπτωση θα είναι η απομόνωσή της από κάποιες χώρες της Δύσης , και πάλι με ερωτηματικό !

σα να διαβασες το μυαλο μου (η οτι αλλο εχω εκει μεσα τελος παντων!)

κανεις δεν ξερει πως θα ηταν σημερα η Συρια αν δεν ηταν οι ρωσοι στη μεση, προφανώς αφγανισταν, ιρακ η κατι τετοιο....

τα πραγματα ειναι πολυ μπερδεμενα.....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 04, 2014, 15:27:23 μμ »
Όλοι κάνουν  το παιχνίδι τους και βασικός παίκτης είναι το οικονομικό!

Για τη Συρία, αν ρίξουν το καθεστώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να έρθουν οι ισλαμιστες, κάτι που δε θα ήθελαν. ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions