Αποστολέας Θέμα: Στραβά και ανάποδα..  (Αναγνώστηκε 3833 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

charisps

• Επισκέπτης
Απ: Στραβά και ανάποδα..
« Απάντηση #15 στις: Απρίλιος 04, 2014, 00:58:05 πμ »
Λοιπον κυριοι το επαναφερω διοτι εχουμε καποια νεοτερα. Η κυρία μου, καλεσε σημερα τον εναν τεχνιτη απο τους 2 που τα μελη μου προτείνανε. Αυτον στο Συνταγμα. Απο το τηλεφωνο λοιπον ο ευγενεστατος κατα τα αλλα κυριος την ενημερωσε οτι επειδη το ρολοι είναι ρωσικο δεν μπορει να απαντησει με βεβαιοτητα οτι μπορει να το αναλαβει λογω ιδιαιτερότητας των ανταλλακτικων. Αν ηταν ελβετικο θα ηταν απλα τα πραγματα ειπε.

Μου κάνει εντύπωση βεβαια γιατί μπορεις να βρεις ευκολα ολόκληρη την μηχανη σε πολλά ιντερνετικα καταστήματα.

Αυριο θα γινει και επικοινωνια με τον δευτερο στη Καλλιθέα. Επειδη λοιπον πήραν να με ζώνουν τα φιδια έχουμε αλλες εναλλακτικτες?
απο τους δικους τους ψαχνουν βασικα,οχι στο ιντερνετ

αν είχαν και σχέση με το ιντερνετ θα ήταν ένα βήμα μπροστά από κάποιους συναδέλφους τους
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Στραβά και ανάποδα..
« Απάντηση #16 στις: Απρίλιος 04, 2014, 00:59:39 πμ »
Λοιπον κυριοι το επαναφερω διοτι εχουμε καποια νεοτερα. Η κυρία μου, καλεσε σημερα τον εναν τεχνιτη απο τους 2 που τα μελη μου προτείνανε. Αυτον στο Συνταγμα. Απο το τηλεφωνο λοιπον ο ευγενεστατος κατα τα αλλα κυριος την ενημερωσε οτι επειδη το ρολοι είναι ρωσικο δεν μπορει να απαντησει με βεβαιοτητα οτι μπορει να το αναλαβει λογω ιδιαιτερότητας των ανταλλακτικων. Αν ηταν ελβετικο θα ηταν απλα τα πραγματα ειπε.

Μου κάνει εντύπωση βεβαια γιατί μπορεις να βρεις ευκολα ολόκληρη την μηχανη σε πολλά ιντερνετικα καταστήματα.

Αυριο θα γινει και επικοινωνια με τον δευτερο στη Καλλιθέα. Επειδη λοιπον πήραν να με ζώνουν τα φιδια έχουμε αλλες εναλλακτικτες?
απο τους δικους τους ψαχνουν βασικα,οχι στο ιντερνετ

αν είχαν και σχέση με το ιντερνετ θα ήταν ένα βήμα μπροστά από κάποιους συναδέλφους τους
επειδη μου ετυχε με τον δικο μου καποτε,το καλο ειναι οτι μπορουν να ρωτησουν τεχνιτες και απο αλλες χωρες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions