0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μου αρεσει πολυ επισης και αυτο... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Deep sea chronograph(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Περισσότερα εδώ
Όποιο απο τα δύο και να είχα ευτυχισμένος θα ήμουν, αλλά προσωπικά προτιμώ μακράν το tri-compax και για την στεφάνη αλλά κυρίως γιατι μου την σπαν τα ψευτο-βινταζ κιτρινισμένα lume του bi-compax. Το "καινουριο" μου κανει πιο αυθεντικό!
Το bi compax ειναι καπως πολυ ''στημενο''
Deep sea chronograph(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Η λειτουργία της μικρής δισκοειδούς ένδειξης στο καντράν έχει τις ρίζες της στο Chronoflight, που η εταιρεία είχε κατασκευάσει τη δεκαετία του '20:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Περισσότερα εδώ
Παράθεση από: Theminio στις Σεπτέμβριος 22, 2012, 15:22:38 μμΌποιο απο τα δύο και να είχα ευτυχισμένος θα ήμουν, αλλά προσωπικά προτιμώ μακράν το tri-compax και για την στεφάνη αλλά κυρίως γιατι μου την σπαν τα ψευτο-βινταζ κιτρινισμένα lume του bi-compax. Το "καινουριο" μου κανει πιο αυθεντικό!+1Το bi compax ειναι καπως πολυ ''στημενο''
Το δεξί!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Deep sea chronograph(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Απορώ πως με το γάντι πατάει το πουσουαρ.....?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.