0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επετειακό μοντέλο της JLC για τις 1.000.000 αναρτήσεις του george_, που είναι αdministrator, co-founder και co-owner του GWF. Το μοντέλο είναι γνωστό στους συλλέκτες κι ως Underscore ή Katopavlas από τις ελληνικές λέξεις κάτω παύλα.
Παράθεση από: Blackbird στις Σεπτέμβριος 25, 2015, 15:56:46 μμΕπετειακό μοντέλο της JLC για τις 1.000.000 αναρτήσεις του george_, που είναι αdministrator, co-founder και co-owner του GWF. Το μοντέλο είναι γνωστό στους συλλέκτες κι ως Underscore ή Katopavlas από τις ελληνικές λέξεις κάτω παύλα.Σιγα μη φτιάξουμε επετειακο στην JLC. Αφου υπαρχει η hublot.
Που να ξέρω ροζχρυσό μου; Δε μ' έπεσε κανένα πρόσφατο καταστατικό στα χέρια μου. Ποια είναι κατάσταση αυτή τη στιγμή μιας και τ' ανέφερες;Πρώτος θα το μάθαινες αν έπαιρνα. Εκτός από ρόλεξ και πανεράι έχω καταδυτικά με κουμπωτή κορώνα και τοίχου.
Δε με είπες ποιος είναι τώρα co-owner; Ή έμεινες ο μοναδικός;Ή αποχώρησες κι είναι άλλος(οι) owner;
Τελικά όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το χιούμορ απ' την ειρωνία ιτς γιορ μπρόμπλεμ μάι ντίαρ.
Η εκδίκηση της Ακρίδας απο τη JLC! Νέο μοντέλο με νέα μηχανή και dead beat seconds complication.Τα νέα Geophysic True Second λοιπόν, έχουν δευτερολεπτοδείκτη ο οποίος δεν έχει τη γνωστή sweep κίνηση, αλλά την αγαπημένη σε όλο το φόρουμ ακριδάτη κίνηση για μεγαλύτερη ακρίβεια.Η νέα μηχανή 770 έχει και 2ο mainspring ειδικά για αυτό το λόγοΌπως επίσης και balance wheel νέου σχεδιασμούΟι φωτογραφίες κ πληροφορίες απο την ωραία παρουσίαση του hodinkeehttp://www.hodinkee.com/articles/the-jaeger-lecoultre-geophysic-true-second
Η εκδίκηση της Ακρίδας απο τη JLC! Νέο μοντέλο με νέα μηχανή και dead beat seconds complication.Τα νέα Geophysic True Second λοιπόν, έχουν δευτερολεπτοδείκτη ο οποίος δεν έχει τη γνωστή sweep κίνηση, αλλά την αγαπημένη σε όλο το φόρουμ ακριδάτη κίνηση για μεγαλύτερη ακρίβεια.Η νέα μηχανή 770 έχει και 2ο mainspring ειδικά για αυτό το λόγο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.