Συμπαθητικά. Για κανένα diver δεν το σκέφτεσαι;
Γενικά δεν κλίνω προς τα εκεί τόσο. Για τώρα είμαι στα ψαξίματα να βρω κάτι dressy για το πρώτο μου "πραγματικό" ρολόι.
Θα σας απογοητεύσω τώρα όλους, αλλά μου έχει κολλήσει στο μυαλό το open heart τελευταία. Ξέρω, ξέρω... Πάντως νομίζω μου κόλλησε γιατί θα ναι το πρώτο μου μηχανικό και θα θέλω να χαζεύω το balance wheel 24/7. Μετά θα στρώσω. Όχι ότι έχω και πολλές επιλογές, και που μου κόλλησε δηλαδή. Στο budget μου βρίσκεις πράγματα όπως το τέρμα για τέρμα cringe, Festina F20487-1. Το κοιτάς και θες να βγάλεις τα μάτια σου ένα πράγμα. Οπότε περιμένω και λιβανίζω κάτι άλλα. (btw αν πάρω κάτι από creationwatches, με DHL και duties/taxes pre-paid, είμαι 100% καλυμμένη από έξοδα?)
Meanwhile, χαζεύω και μικρά οικονομικά moonphase για μετά. Έρωτας αυτό το moonphase πανάθεμά το....
Γενικά με βλέπω να κινούμε και προς αντρικά vintage που είναι μικρά και elegant. Αλλά αυτό πολύ πιο μετά γιατί θέλει εμπειρία.
το πρώτο που θα πάρεις,που ταιριάζει στα γούστα σου,από ότι διάβασα πιο πάνω είναι το Tissot το prx.
Πολύ ωραίο το waffle(?) dial, ειδικά σε σκούρο μπλε. Πρέπει να το βάλω πάντως γιατί φοβάμαι θα μου πέφτει μεγάλο.
Καλή ερώτηση
Lord of overpriced fashion watches από ότι έμαθα. Οπότε και το άλλαξα.
[...] είσαι το θηλυκό αντίστοιχό μου [...] To 5004 είναι εκ των λίγων που δεν έχω πιάσει ή δοκιμάσει [...]
Και ιδιαίτερα ισορροπημένα τα δύο Ιαπωνικά, πάνω στον καρπό σου, που έβαλες νωρίτερα...
Από ότι καταλαβαίνω όμως, εσύ τα έχεις in real life, εγώ σε folder στο pc

Μικρή διαφορά ρε παιδί μου

Ευχαριστώ! Ακόμα το πειραματίζομαι το μέγεθος πάντως.
Κα Ελένη, θα σε λέω Μιράντα, για να μην σε λέω Πτι-Μπερ, ( μπισκότα και αυτά ), τα φοράς στο δεξί ?
Χαχαχαχα

Μέσα!
Δεξιά γιατί έχω tattoo από την άλλη και είναι μιεχ μαζί.