Ωραια, με τα ρολογια πως έμπλεξες?
Ω, για αυτό υπαίτιος είναι το Patek 5004P.
Μέχρι τότε ήξερα μόνο από παιδικά ρολόγια που είχα μικρή, το "τυπικό" rolex που ξέρουν όλοι, και τα γεμάτα glitter cringefest fashion watches που βλέπω παντού γύρω μου.
Και στο άκυρο, εκεί που έβλεπα μια σειρά (Suits), με βρήκα για πρώτη φορά να πατάω pause για να δω καλύτερα ένα ρολόι. Είχα εντυπωσιαστεί. Ήταν must να μάθω παραπάνω. Και ήταν το 5004P. Τι όμορφο ρολόι...
Και έτσι άρχισε η βουτιά στο χάος. Η ζημιά πάντως έγινε μόνιμη όταν το ένα οδήγησε στο άλλο και κατέληξα σε watch repair videos στο youtube. Άλλο level θαυμασμού όταν τα δεις έτσι. Και απερίγραπτα ενδιαφέρον και το watchmaking γενικά. (αυτό θέλω να το ψάξω παραπάνω να δω πώς μαθαίνει κανείς και τι παίζει στην Ελλάδα αλλά είναι ιστορία για άλλη ώρα και αλλού)
Υπερβολές,απλά είναι σπάνιο μια γυναίκα να γραφτεί σε φόρουμ ρολογιών
Yup, όπως είπα λογική η όλη αντίδραση.
Αν έχεις γνώσεις ή εμπειρία στα ρολόγια ή ακόμα καλύτερα μια πολύ δυνατή συλλογή. Μιλάμε διαφορετικά σε γυναίκες απ’ότι σε άντρες; Απλώς προσέχουμε περισσότερο στα σεξιστικά μας αστεία και όλα οκ. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Nah, παιδιά χαλαρά. Αν είναι τώρα να προσέχουμε και το τι λέμε, καλύτερα να χα μπει ως Μίτσος. Όλα κομπλέ.
Από συλλογή δεν έχω κάτι πολύ αξιόλογο ακόμα. Το μικροσκοπικό budget είναι πραγματικά μέγα θέμα όπως και το γούστου μου. Δύσκολος συνδυασμός για 13.5-14cm καρπό αλλά τι να κάνουμε. Το καλύτερο που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι να επιστρέψω ένα DW που μου έκαναν δώρο όταν έμαθαν ότι άρχισα να ασχολούμαι με ρολόγια, και να πάρω στη θέση του ένα Casio και ένα Citizen. Έχω το μάτι μου όμως σε ένα Orient Star. Θα δούμε. Νομίζω όμως έχω αρχίσει να βγαίνω εκτός topic του καλωσήρθες οπότε θα σταματήσω τώρα

Καλώς ήρθατε κα Ελένη, εκφραστείτε ελεύθερα. 
Καλώς σας βρήκα!