Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Είμαι ο Δημήτρης απο Αθήνα και δηλώνω νέος και επιεικώς... άσχετος!!!

Για την ακρίβεια η μόνη επαφή μου με ρολόι ήταν ενα adidas quartz που αγόρασα παρορμητικά πριν 3 χρόνια περίπου, σταμάτησα να το φοράω πριν 1 χρόνο και απο τότε είναι σε κάποιο συρτάρι (δουλεύει ακόμα κανονικότατα το κακόμοιρο) και δύο παιδικά casio που αγόρασα πέρισυ στους γιούς μου (εδώ ενστικτωδώς έκανα καλή επιλογή απ'ότι βλέπω

)
Και τι κάνω εγω εδώ μέσα???... θα ρωτήσετε εύλογα.
Προ μηνός αποφάσισα ξαφνικά οτι θέλω ένα ρολόι. Ξεκίνησα λοιπόν απο το μηδέν το ψάξιμο στο δίκτυο. Σύντομα σας βρήκα και... αυτό ήταν!!! Το μικρόβιο που-προφανώς- πάντα είχα μέσα μου εξαπλώθηκε ραγδαία!!! Απο τότε σας διαβάζω κάθε μέρα πολλές ώρες και μαθαίνω πραγματικά πολλά πράγματα. Ήδη είμαι σε ενα τεράστιο δίλημμα για την πρώτη μου αγορά αλλά αυτό θα το συζητήσουμε σε άλλο κεφάλαιο, σωστά?
Να δηλώσω επίσης και μια αδυναμία μου στη SEIKO που έχει ώς αφετηρία ένα τετράγωνο SEIKO που φορούσε ο πατέρας μου προ 35ετίας+ και ουσιαστικά μεγάλωσα μαζί του. Μάλιστα όταν μου είχε πει οτι κουρδίζετε με το κούνημα του χεριού, είχα μείνει και τον κοίταγα νομίζοντας οτι με δουλεύει

. Ελπίζω να καταφέρω να σας το δείξω μέσα στο σουκού.
Τέλος να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη για τα λάθη που θα κάνω καθότι έχω ελάχιστη εμπειρία και απο φόρουμ..

Καλώς σας βρήκα και πάλι
(πω πω, με σεντόνι έκανα ντεμπούτο

)