Το troll
απλα επειδη μου αρεσουν αυτα τα 2 σκεπτομουν να επαιρνα καποιο μονο για την εμφανιση χωρις να με ενδιαφερουν μηχανισμοι κλπ
Προφανώς και γράφεις το χρωματιστό κομμάτι γιατί δεν είσαι νέος στο διάβασμα του forum όπως το παρουσιάζεις, αλλιώς δεν θα ήξερες καν να το γράψεις και θα το παρέλειπες.
Θα το έγραφες ίσως πιο μετά. Απλά το βάζεις την αρχή για να κατευθύνεις την συζήτηση εκεί που θες να την πας εσύ.
σορρυ δεν ηξερα οτι ειναι παρανομα
Απλα και μονο για την πλακα ηθελα να παρω καποιο
Στάση άμυνας το troll δεν θα επιτεθεί από την αρχή γαιτί θα αγνοηθεί αντίθετα με την στάση άμυνας θα πάρει μερικούς με το μέρος τους ως υπεράσπιση πράγμα και που έγινε στα επόμενα posts, που φάνηκε πόσο ανίδεοι είναι οι υπόλοιποι ( sorry ρε παιδιά αλλά είστε ) από trolls που τους έφερες μέχρι σε σημείο να κοντραριστούν για το αν πρέπει να υπάρχει το νήμα για replicas,hommages, τo WUS κτλ.
Απλα ρωτησα αν ξερει κανεις τι ρολο παιζουν αυτα τα ρολογια
Δηλαδη αν λειτουργουν κανονικα ή ειναι εντελως μαιμου
Κι επειδη δε θα εδινα ποτε 15000 για ρολοι ειπα μηπως το παρω για χαβαλε
Εδώ κάνεις τάχα τον χαβαλετζή αγοραστή ενώ περνάς πλάγια το μήνυμα ανοίγοντας το θέμα αν αξίζουν 15000ευρώ για ρολόι.
Ουτε πλουσιος θελω να το παιξω ουτε καμποσος ουτε να βγαλω γκομενες
Ειδα κατι που μου αρεσει σαν εμφανιση και ειπα να το παρω σε μια χαμηλη τιμη
Και Ωνασης να ημουν δεν προκειται ποτε να πεταγα τοσα λεφτα για ενα ρολοι που δε μου προσφερει εμενα τιποτα αν μεσα εχει διαμαντια ρουμπινια ή το διαβολο τον ιδιο
Και ούτε θα γίνεις, ούτε γκόμενα θα βγάλεις αν δεν βγεις από το σπίτι να κάνεις καμιά βόλτα αντί ξοδεύεις χρόνο trollάροντας forums με ανθρώπους τους οποίους φθονείς για κάτι που έχουν ή για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματά τους.
Ξαναναφέρεις τον Ωνάση και τα πεταμένα λεφτά σε ρολόι για να σιγουρευτείς ότι αν δεν έπιασε το πιο πάνω εδώ θα τσιμπίσουν παραπάνω άτομα.
Η σωστη απαντηση θα ηταν
Η ρεπλικα ταδε θα χαλασει σε 5 μερες και θα χασεις και τα 30ε που εδωσες
Αυτο θα βοηθαγε καποιον που δεν ξερει στο να μην αγορασει
Το να λεμε ου μη κακο κλειστε το κλπ σημαινει οτι φοβομαστε τη ρεπλικα για τον χ λογο, γιατι χανουμε λεφτα κλπ
Ε βέβαια αυτή θα ήταν αυτή η σωστή απάντηση αφού έθεσες παραμέτρους για να πάρεις αυτή την απάντηση μόνο ως σωστή.
Τάχα ότι είσαι κάποιος που θέλει ρέπλικα για χαβαλέ θα το πει ότι είναι ρέπλικα και άλλα τέτοια.
Ο Forest Gumb (αθώος) και o Τρύφων Σαμαράς (χαβαλές) μέσα σε ένα σώμα.
Αυτό που με προβληματίζει στα νέα προφίλ είναι ότι μερικές φορές είναι χρήστες του ήδη υπάρχοντος forum.
Έστω ότι εσύ δεν είσαι.
Μερικοι φαινεται εχουν τοσο ακριβα αυθεντικα ρολογια που τα πληρωνουν τοσο ακριβα γιατι τους εξασφαλιζουν τοσο ελευθερο χρονο ωστε να γραφουν ιστοριες για αγριους
Πολύ περιεκτική απάντηση και ίσως θα ήταν και έξυπνη αν ήταν Δευτέρα πρωί φίλε μου. Αλλά δυστυχώς για σένα δεν είναι.
Τα μερικά μαθήματα ετοιμολογίας που έκανες έπιασαν τόπο αλλά δεν έπρεπε να τσιγκουνευτείς όπως με τα ρολόγια και έπρεπε να κάνεις όλα τα μαθήματα.
Είναι Κυριακή πρωί και χθές ήταν Σάββατο βράδυ όπως λέει και το date στην replica σου που δουλεύει τέλεια, ΈΧΩ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ.
Επειδή εσύ είσαι καθημερινά αργόσχολος trollas τον forum και του internet, games κτλ. ( γνωστή φυλή ) και δεν κάνεις τίποτα κάθε μέρα όλες οι μέρες σου φαίνονται αργίες και τις μπερδεύεις.
Οπότε μάλλον δεν κατάλαβες ότι η παραπάνω απάντηση σου για Κυριακή δεν αποτελλεί προσβολή για μένα μικρό trollaki αλλά σε δικαιολογώ ότι ίσως μπερδεύτηκες ότι είναι Δευτέρα πρωί.
Στον trolla trollies?? Λες να μπορείς??
Δεν είσαι καν troll κάποιου επιπεδου ανταγωνιστικού ώστε να δώσεις κάποια πρωτοτυπία σε κάποιο θέμα, αλλά απλός ερασιτέχνης.
Πλησιάζει και ώρα φαγητού οπότε
PS: Όχι Stelako τώρα το παράκανα. Αν θέλετε αφήστε τον να σας trollarei.