Αποστολέας Θέμα: Invicta Automatic 18k Rose Gold Grand Diver VS Android Divemaster Silverjet 500  (Αναγνώστηκε 7104 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Invicta Automatic 18k Rose Gold Grand Diver VS Android Divemaster Silverjet 500
« Απάντηση #15 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:56:06 μμ »
Σαφώς και το ξέρω Χάρη αλλά με 21+ καρπό δεν με απασχολεί...το αντίθετο....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
Απ: Invicta Automatic 18k Rose Gold Grand Diver VS Android Divemaster Silverjet 500
« Απάντηση #16 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:57:23 μμ »
cupra το invicta ειναι πιο casual το αλλο ειναι sport καθαρα πορτοκαλι dial οποτε δε θα το φορας οποτε θες... τωρα εξαρτατε και τι σου λειπει... μπορει να ειναι diver και τα δυο αλλα ειναι διαφορετικα ρολογια στην καθημερινοτητα οταν αγοραστουν... κοιτα το πορτοκαλι ειναι δεσμευτικο αρκετα αλλα πανεμορφο και ειναι οντως για καταδυσεις το αλλο ειναι για πιο λαιτ καταστασεις... εχεις αλλο πορτοκαλι ρολοι; εχεις σκεφτει οτι δε τα το φορας οποτε θες; γιατι ειναι διαφορετικο;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:57:50 μμ »
???
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Ιανουάριος 19, 2014, 23:58:01 μμ »

Μια χαρά τότε Γιώργο!!! Εγώ όπως έγραψα και αρχικά αυτό θα έπαιρνα!!
Πολύ όμορφο και ξεφεύγει και από τα συνηθισμένα!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:00:09 πμ »
cupra το invicta ειναι πιο casual το αλλο ειναι sport καθαρα πορτοκαλι dial οποτε δε θα το φορας οποτε θες... τωρα εξαρτατε και τι σου λειπει... μπορει να ειναι diver και τα δυο αλλα ειναι διαφορετικα ρολογια στην καθημερινοτητα οταν αγοραστουν... κοιτα το πορτοκαλι ειναι δεσμευτικο αρκετα αλλα πανεμορφο και ειναι οντως για καταδυσεις το αλλο ειναι για πιο λαιτ καταστασεις... εχεις αλλο πορτοκαλι ρολοι; εχεις σκεφτει οτι δε τα το φορας οποτε θες; γιατι ειναι διαφορετικο;

Θελω απλά αλλο ενα ακόμη ρολόι για το rotation....έχω διάφορα ρολόγια και για βουτιές και για κουστούμι και για οτι θες, το θέμα είναι να εμπλουτισω τη συλλογή με κατι ακομη που μου αρέσει και παίζω ανάμεσα σε αυτα τα 2 (με αυτα τα συγκεκριμένα χρώματα και χαρακτηριστικα).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:02:29 πμ »

Θελω απλά αλλο ενα ακόμη ρολόι για το rotation....έχω διάφορα ρολόγια και για βουτιές και για κουστούμι και για οτι θες, το θέμα είναι να εμπλουτισω τη συλλογή με κατι ακομη που μου αρέσει και παίζω ανάμεσα σε αυτα τα 2 (με αυτα τα συγκεκριμένα χρώματα και χαρακτηριστικα).
οκ οποτε το σκορ το βλεπεις 7 2 υπερ του android... απλα εσυ θες invicta... καταβαθος... και απλα θες να ακουσεις εναν καλο λογο γι αυτο... σε καταλαβενω... αλλα για μενα ψηφος στο android...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:05:35 πμ »

οκ οποτε το σκορ το βλεπεις 7 2 υπερ του android... απλα εσυ θες invicta... καταβαθος... και απλα θες να ακουσεις εναν καλο λογο γι αυτο... σε καταλαβενω... αλλα για μενα ψηφος στο android...

...Δημήτρη έτσι όπως πας μάλλον κινδυνεύω να μείνω άνεργος ρε φίλε!! Λυπήσου με!! Πώς θα αγοράσω το Rolex, αν μείνω άνεργος;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος cupra73

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:07:16 πμ »
Δημήτρη δεν έχω αποφασίσει ακόμη, μου αρέσουν και τα 2, γιαυτό έβαλα και το vs..................
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:09:15 πμ »
Δημήτρη δεν έχω αποφασίσει ακόμη, μου αρέσουν και τα 2, γιαυτό έβαλα και το vs..................
Το android παραείναι πορτοκαλί ρε παιδάκι μου....
Και πολύ έντονο πορτοκαλί.
Αυτό με χαλάει...
Για το χρυσό δεν το συζητάω καν.
Το απεχθάνομαι σα χρώμα.
Το ίδιο, χωρίς το χρυσό όμως, θα μου φαινόταν υπερβολικά ενδιαφέρον!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:09:52 πμ »
εσβησα τα οπως ζητηθηκε,ευχαριστω
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

batman1345

• Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:10:42 πμ »
απλα το πορτοκαλι dial δειχνει απιστευτο αλλα ειναι δυσκολο να το παρεις... αυτο επαθα με το monster... :P Γιωργο στο λεω οχι απο κακια αλλα επειδη το εζησα... το ξερω οτι γι αυτο το εβαλες αλλα και παλι δε ξερω αμα σε βοηθησει... γιατι η αποφαση να παρεις ενα πορτοκαλι ρολοι ειναι δυσκολη... τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε... παρολο που σε ολα τα black vs orange κερδιζε το orange... αν μπορεις παρτα και τα δυο... εφοσον σαρεσει και το rotation... σιγουρα το invicta ειναι αξιολογο ρολοι με πολυ καλα σχολια... αλλα το android "φαινεται" πιο diver...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:13:56 πμ »
απλα το πορτοκαλι dial δειχνει απιστευτο αλλα ειναι δυσκολο να το παρεις... αυτο επαθα με το monster... :P Γιωργο στο λεω οχι απο κακια αλλα επειδη το εζησα... το ξερω οτι γι αυτο το εβαλες αλλα και παλι δε ξερω αμα σε βοηθησει... γιατι η αποφαση να παρεις ενα πορτοκαλι ρολοι ειναι δυσκολη... τουλαχιστον εμενα ετσι μου φανηκε... παρολο που σε ολα τα black vs orange κερδιζε το orange... αν μπορεις παρτα και τα δυο... εφοσον σαρεσει και το rotation... σιγουρα το invicta ειναι αξιολογο ρολοι με πολυ καλα σχολια... αλλα το android "φαινεται" πιο diver...
Το monster το παίρνεις πορτοκαλί πάει και τελείωσε αυτό!
Kαι γι αυτό κερδίζει!
Ρε κλείσε την τηλεόραση και συγκεντρώσου!
Το πορτοκαλί του monster είναι απίστευτο και ιδανικό...
Αυτό του Android δε μου αρέσει γιατί είναι σα φωσφοριζέ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος lakib0i

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 00:29:00 πμ »
To invicta έχει μπέζελ Ω

Dial, bracelet, κρύσταλλο Rolex

Και δείκτες που κάτι θυμίζουν, κάτι θυμίζουν...

Το κατά πόσο δένουν στο ρολόι, αν δεν το κρατήσω στο χέρι μου δεν μπορώ να σου πω

Το Android από την άλλη, είναι Seiko Monster on Steroids.

Μεταξύ των δύο θα διάλεγα το ινβίκτα, ως πιο all around, αλλά με πολλές επιφυλάξεις.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος aboulafia

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Ιανουάριος 20, 2014, 22:16:49 μμ »
Μεταξύ των δύο το Ανδροειδές, δεδομένου ότι η απόχρωση χρυσού σε καταδυτικό κάπως είναι...

Παναγιώτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Στάλθηκε από το Πι-Σι μου χρησιμοποιώντας... πληκτρολόγιο.