Αποστολέας Θέμα: Wakmann Racetimer Flyback Chronograph  (Αναγνώστηκε 8688 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nostradamus

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Wakmann Racetimer Flyback Chronograph
« Απάντηση #30 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 15:12:25 μμ »
Αναθεμα αν καταλαβα τελικα τι ειδους χρονομετριες πετυχαινεις με τον συγκεκριμενο χρονογραφο..

Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης με μπερδευεις με αυτο που λες οτι δηλαδη δεν εχεις προβλημα με το ρολοι. Ειναι αλλο πραγμα να ξερεις εξ αρχης το πως δουλευει η συγκεκριμενη μηχανη και αλλο πραγμα να το αγοραζεις ως χρονογραφο και τελικα να λειτουργει με εντελως διαφορετικο τροπο απο αυτον που υπολογιζες.

Δεν μιλαμε φυσικα για το πως περιγραφει το συγκεκριμενο σαιτ του το ρολοι. Σε πειθει οτι ετοιμαζεσαι για την αγορα της δεκαετιας και σε κανει να απορεις πως δεν το εχουν παρει χαμπαρι αλλοι και τους επιασες μαλακες που θα εχεις το 1 απο τα 139 σε ολοκληρο τον κοσμο... Σταρτ γιορ εντζινς και τα μυαλα στο μπλεντερ... 
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 15:14:13 μμ »
Αναθεμα αν καταλαβα τελικα τι ειδους χρονομετριες πετυχαινεις με τον συγκεκριμενο χρονογραφο..

Χωρις διαθεση αντιπαραθεσης με μπερδευεις με αυτο που λες οτι δηλαδη δεν εχεις προβλημα με το ρολοι. Ειναι αλλο πραγμα να ξερεις εξ αρχης το πως δουλευει η συγκεκριμενη μηχανη και αλλο πραγμα να το αγοραζεις ως χρονογραφο και τελικα να λειτουργει με εντελως διαφορετικο τροπο απο αυτον που υπολογιζες.

Δεν μιλαμε φυσικα για το πως περιγραφει το συγκεκριμενο σαιτ του το ρολοι. Σε πειθει οτι ετοιμαζεσαι για την αγορα της δεκαετιας και σε κανει να απορεις πως δεν το εχουν παρει χαμπαρι αλλοι και τους επιασες μαλακες που θα εχεις το 1 απο τα 139 σε ολοκληρο τον κοσμο... Σταρτ γιορ εντζινς και τα μυαλα στο μπλεντερ...
270 ευρω +FLYBACK +μηχανικο ειναι μεγαλη τυχη ή....
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος pex o clock

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 15:30:57 μμ »

συμφωνω απολυτα για την περιγραφη στο site, δεν το αγορασα γι' αυτα που γραφει βεβαια τα οποια βεβαιως δεν πειθουν (εδω τα marketing κολπα δεν πειθουν απο μεγαλες, καλες εταιρειες, θα πεισουν απο τον TN?).  To αγορασα ετσι απλα γιατι μου αρεσε και ηταν διαφορετικο.  Οσον αφορα την χρονομετρηση, μπορεις να την πετυχεις κανοντας reset τον ωροδεικτη και τον λεπτοδεικτη πατοντας το 4ο κουμπακι.  Βεβαια να σου πω την αληθεια αν θελω χρονομετρηση προτιμω το g shock μου καθοτι λογω προχωρημενης πρεσβυοπιας αναθεμα αν βλεπω τους μικρους δεικτες! :-)))
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 15:53:33 μμ »
OK, για να ειμαι δικαιος, απαντησε πριν λιγο στο σημερινο μου μνμ στο fb και εξηγησε πως δουλευει το ρολοι, το flyback, γιατι δεν σταματουν ο ωροδεικτης και λεπτοδεικτης κλπ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 16:00:41 μμ »
OK, για να ειμαι δικαιος, απαντησε πριν λιγο στο σημερινο μου μνμ στο fb και εξηγησε πως δουλευει το ρολοι, το flyback, γιατι δεν σταματουν ο ωροδεικτης και λεπτοδεικτης κλπ...
ολα καλα λοιπον!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος asot

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 16:15:53 μμ »

Εμ βέβαια, στο FB είνα φατσα-φόρα το μήνυμα, αν ηθελε, ας μην απαντουσε...
Για δώσε link σε παρακαλώ, να διαβάσουμε την απάντηση...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 20:27:22 μμ »
δεν ειναι ακριβως ετσι, διοτι στο fb του εστειλα κλειστο μνμ και πηρα απαντηση με τον ιδιο τροπο.  οποτε δεν το εβαλα φατσα-καρτα οπως λες.  λιγο αργοτερα μου εστειλε και email:
Hello Philip,
The Chrono hast three push buttons (2 at the right site) and 1 at the left side. The upper right start/stop the red center sec. The under right will Flyback the red centersec during a run, back to zero (ideal for take times between to racecars) normaly you have to stop /start the function. The left push button is for reset all (also push it before you start take times).
If you have further questions please feel free to ask me

Στο fb εγραψε εκτος απο τα παραπανω:
The chrono ist always running (hours / min) if you what to the times, first press left button to reset an upper right to start. The flyback funktion, is perferkt if you will take times between to cars or bikes. Example you start the watch with beginning a race and you just what take a time between two racecars (normaly you have to stop chrono /start by car one and stop by car two)not with the flyback you have only push the 2 right buttom and the center sec will reset turing the chrono take the racetime.

Οποτε, καταλήγοντας, το μονο προβλημα που εχω (τουλαχιστον μεχρι στιγμης) ειναι με την καθυστερηση στην απαντηση/κακο customer service.  Καταλαβαινω βεβαια το μεγαλο θεμα που εχει δημιουργιθει με τον TN και τα ρολογια που εφτιαξε για το αλλο forum.  Απο πλευρας μου, αφου το εχω αγορασει, θα χαρω οσο μπορω και αν προκυψει και αλλο θεμα θα σας πω.

Κατι τελευταιο, εψαξα σε ξενα sites να βρω κατι για τον TN και δεν βρηκα κατι κακο...υπαρχει καποιο link?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #37 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 21:10:10 μμ »
Δεν υπάρχει τίποτα κακό!
Απλά είναι ανταγωνιστής του ο Gerald Genta και του ρίχνει λάσπη στα ελληνικά φόρουμ...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 21:36:24 μμ »
απο τον ταφο? χμ!...παντος εγω ακουσα οτι ο πραγματικος ανταγωνιστης ειναι ο franck muller (o οποιος ως γνωστον ασχολειται περιπου 90% με τα ελληνικα φορουμ - και τον υπολοιπο φτιαχνει ρολογακια).
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

time_ keeper

• Επισκέπτης
« Απάντηση #39 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 22:00:51 μμ »
σου ειπαμε οτι εστειλε 37 ρολογια και τα 30 απο αυτα ηταν χαρβαλα........ τι αλλο θες να ακουσεις?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουάριος 11, 2014, 22:56:45 μμ »
δεν αντιλεγω, ουτε εχω διαθεση για αντιπαραθεση...απλα εγω ρωτησα για ενα ρολοι που πηρα, ειπα οτι ειχα ενα προβλημα επαφης μαζι του, το οποιο ομως λυθηκε...αυτα...δεν μπορω να πω οτι το δικο μου ρολοι ειναι χαρβαλο, μια χαρα ειναι τουλαχιστον μεχρι τωρα...και that's all μαγκες!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions