Αποστολέας Θέμα: ρολοι αγορα  (Αναγνώστηκε 20928 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

grecellin

• Επισκέπτης
Απ: ρολοι αγορα
« Απάντηση #60 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:18:52 μμ »
Αν τα ρολόγια τα φτιάxνει η JLC ή Audemars Piguet; Αν η εταιρεία συμπληρώσει 30-40 χρόνια στον χώρο του ρολογιού με μεγάλη επιτυχία και τα σχέδια της αντιγράφονται από μεγάλες-παραδοσιακές εταιρείες; Αν το όνομα είναι απλώς όνομα που το έχει αγοράσει το καλό ή το μεγάλο group;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:20:11 μμ »
βεβαια κατανοω οτι στα 15 χρονα γκομενακια το tommy hilfiger λεει πολυ περισσοτερα απο το citizen ή το σεικο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

γιατί πρέπει να αναφέρουμε πάντα τις αντιδράσεις των άλλων στη θέα του δικού μας ρολογιού;
μονο στο ρολοι το κανουμε ρε συ χαρη? εμενα με επηρεαζει παντως
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
    • Η ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
« Απάντηση #62 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:20:35 μμ »
Πάντως εγώ ένα CK (Calvin Klein) πολύ κομψό και κατηγορίας fashion ρολόι που έχω είναι εξαιρετικής ποιότητας σε ότι αφορά τα υλικά κατασκευής , φινίρισμα , μπρασελέ κλπ. Εντάξει η μηχανή είναι Quartz , κάθε άλλο παρά φτηνιάρικη δείχνει και ήταν εν γνώσει μου όταν το πήρα  ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:23:20 μμ »
Αν τα ρολόγια τα φτιάxνει η JLC ή Audemars Piguet; Αν η εταιρεία συμπληρώσει 30-40 χρόνια στον χώρο του ρολογιού με μεγάλη επιτυχία και τα σχέδια της αντιγράφονται από μεγάλες-παραδοσιακές εταιρείες; Αν το όνομα είναι απλώς όνομα που το έχει αγοράσει το καλό ή το μεγάλο group;
αν τα ρολογια τα φτιαχνει η jlc θα παρω το jlc
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:23:24 μμ »
βεβαια κατανοω οτι στα 15 χρονα γκομενακια το tommy hilfiger λεει πολυ περισσοτερα απο το citizen ή το σεικο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

γιατί πρέπει να αναφέρουμε πάντα τις αντιδράσεις των άλλων στη θέα του δικού μας ρολογιού;
μονο στο ρολοι το κανουμε ρε συ χαρη? εμενα με επηρεαζει παντως

όταν κάνω την τρέλλα μου (αγορά ρολογιού- αυτοκίνητο - μηχανή κλπ) δε μ᾽ενδιαφέρει τίποτα και κανένας...Κοιτάω μόνο να αρέσει σ᾽εμένα..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:24:32 μμ »

Στέλιο πάλι είσαι "άλλα λόγια". Δε σε ρώτησα τι θα πάρεις, σε ρώτησα αν το θεωρείς κάτι κακό και ανάξιο λόγου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:25:18 μμ »
Πάντως εγώ ένα CK (Calvin Klein) πολύ κομψό και κατηγορίας fashion ρολόι που έχω είναι εξαιρετικής ποιότητας σε ότι αφορά τα υλικά κατασκευής , φινίρισμα , μπρασελέ κλπ. Εντάξει η μηχανή είναι Quartz , κάθε άλλο παρά φτηνιάρικη δείχνει και ήταν εν γνώσει μου όταν το πήρα  ::)
ck εχει μια φιλη μου.πληρωσε 250 ευρω δεν λεω καλο ρολοι απλα με τα ιδια λεφτα αν επερνε πχ ενα γυναικειο τισσω θα ηταν καλυτερο
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:26:21 μμ »

Στέλιο πάλι είσαι "άλλα λόγια". Δε σε ρώτησα τι θα πάρεις, σε ρώτησα αν το θεωρείς κάτι κακό και ανάξιο λόγου.
οχι δεν το θεωρω κακο και αναξιο λογου
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

grecellin

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:27:25 μμ »
ck εχει μια φιλη μου.πληρωσε 250 ευρω δεν λεω καλο ρολοι απλα με τα ιδια λεφτα αν επερνε πχ ενα γυναικειο τισσω θα ηταν καλυτερο

Ο ίδιος δεν τα βγάζει; Εταιρείες της swatch δεν είναι και οι δύο; (ck-tissot)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:30:20 μμ »
ναι .το ερωτιματικο γιατι το βαζεις?εταιριες τις swatch ειναι και αλλες... το ιδιο ειναι ενα ρολοι swatch με ενα blancpain ή με ενα omega
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #70 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:32:14 μμ »
δηλαδή επειδή είμαστε φόρουμ ρολογιών πρέπει να επιδοκιμάζουμε μόνο τα αυτόματα γνωστών οίκων ρολογιού;
Παιδιά κατά την άποψη μου στο γούστο και στην τσέπη του άλλου, δε γίνονται παρεμβάσεις..
Εφόσον κάποιος αποφασίσει να πάρει fashion, θα είναι για τους δύο παραπάνω λόγους. Το ίδιο κι αν αποφασίσει να αγοράσει ένα πχ ΡΡ..
Δεκτός και ο πρώτος, αλλά και ο δεύτερος - από εμένα τουλάχιστον.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:32:48 μμ »
Στα 250 ευρώ και το TISSOT το πιθανότερο θα είναι quartz. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο η εμφάνιση, το πουλ μουρ της φίρμας και η περιορισμένη γνώση του αντικειμένου , που ειδικά για μια γυναίκα είναι καταλυτικοί παράγοντες στην αγορά όχι μόνο ρολογιού αλλά οτιδήποτε !!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Γιώργος - ΦΛΩΡΙΝΑ

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:33:59 μμ »
Στα 250 ευρώ και το TISSOT το πιθανότερο θα είναι quartz. Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο η εμφάνιση, το πουλ μουρ της φίρμας και η περιορισμένη γνώση του αντικειμένου , που ειδικά για μια γυναίκα είναι καταλυτικοί παράγοντες στην αγορά όχι μόνο ρολογιού αλλά οτιδήποτε !!
σωστο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:35:08 μμ »
δηλαδή επειδή είμαστε φόρουμ ρολογιών πρέπει να επιδοκιμάζουμε μόνο τα αυτόματα γνωστών οίκων ρολογιού;
Παιδιά κατά την άποψη μου στο γούστο και στην τσέπη του άλλου, δε γίνονται παρεμβάσεις..
Εφόσον κάποιος αποφασίσει να πάρει fashion, θα είναι για τους δύο παραπάνω λόγους. Το ίδιο κι αν αποφασίσει να αγοράσει ένα πχ ΡΡ..
Δεκτός και ο πρώτος, αλλά και ο δεύτερος - από εμένα τουλάχιστον.
χαρη κουβεντα γινεται εγω παντα εδω μεσα λεω την δικη μου αποψη οποιος διαφωνει καλα κανει οποιος συμφωνει παλι καλα κανει! δεν κρινω κανεναν ο καθενας κανει οπως αγαπαει παρολα αυτα εγω θελω να λεω τι δικη μου αποψη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιανουάριος 26, 2014, 23:36:52 μμ »
Οι οίκοι μόδας έχουν δεί στο χώρο του ρολογιού παχιές αγελάδες με πολύ γάλα - (κέρδος)- κι έχουν χωθεί όλοι και πολύ βαθιά μάλιστα !!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions