φιλε Toli καταλαβαινω το σκεπτικο σου, οπως αλλωστε εχω πει με κινδυνο να γινω κουραστικος οσες φορες παρηγγειλα απο τον Σιγκαπουριανο χρησιμοποιουσαμε την DHL σαν τροπο αποστολης των ρολογιων, oλα ρολογια απο 140 ευρω και πανω, σε ολα ανεγραφε horology item, ολα κατεφτασαν σπιτι μου στην επαρχια σε 4 μερες με εξαιρεση μια φορα που εκανε 6 γιατι ειχε αργησει να στειλει αυτος το δεμα απο εκει , ο χρονος παντως ηταν παλι ουσιαστικα 4 μερες. Σε κανενα δεν πληρωσα τελωνειακους δασμους.Στην πρωτη παραγγελια ειχα κ εγω ενδοιασμους για το τι να επιλεξω φοβουμενος το τελωνειο, τελικα η αποφαση παρθηκε και πλεον δεν ειχα λογο να δοκιμασω απλο ταχυδρομειο.Αυτες οι παραγγελιες εγιναν περυσι με τελευταια τον Νοεμβριο του 2013, τα αναφερω αυτα για να δειξω την δικη μου εμπειρια, δεν γνωριζω αν εχει αλλαξει κατι απο τοτε, παντως για να αλλαξω αποψη για το πως θα παραγγειλω στο αμεσο μελλον θα πρεπει να διαπιστωσω οτι πχ σε αρκετους μεσα απο το φορουμ εδω τα σταματησαν και πληρωνουν φορους, αν δεν συμβαινει αυτο τοτε η DHL θα ειναι παλι για μενα η επιλογη αποστολης, απλα , ευκολα και γρηγορα