Έ, όχι και dress το Aqua Terra ρε Βαγγέλη. Μπορεί να είμαι 150 χρόνια μεγαλύτερός σου, αλλά άν το ΑΤ είναι dress, το deville τι είναι;
Off...
Μερικές φορές, ειδικά στην Ελληνική πραγματικότητα, υπάρχει σύγχιση μεταξύ της τιμής ενός ρολογιού και της ιδιότητάς του.
Γι' αυτό και "εγώ" (ο Νεοέλληνας, που είμαι και λίγο ξιπασμένος και ματαιόδοξος) δεν μπορώ να δεχτώ ότι το sub δεν είναι dress...
Τί διάολο έσκασα 6 χιλιάρικα για να το πάρω...; Και πού θα το δείξω; Μωρέ και dress θα το κάνω και με σμόκιν θα το φορέσω...
Είναι λάθος. Και δεν εννοώ σύμφωνα με τα προσωπικά μας γούστα, αλλά σύμφωνα με τους κανόνες του dress code. Και το λάθος
γίνεται τραγικό, όταν την άλλη μέρα, στο δρόμο προς την παραλία, το ίδιο sub κλειδώνεται με ευλάβεια στο κουτί του, μην τυχόν
και το διαβρώσουν λίγα μόρια υγρασίας στον αέρα... Ό,τι να' ναι δηλαδή... Όλα ανάποδα.
Γι' αυτό και η daytona "φοριέται πάντα και παντού". Το έχει επιβάλλει, σώνει και καλά, η τιμή της.
Και για να επανέλθω on, αυτό το Ω έχει σαφώς πιο έντονο χαρακτήρα από το αδιάφορο και μονότονο R. -Θ