0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιος ψηφισε το 12 οχι να το γραψει
Το ρολοι δώρο πρεπει να υπάρχει, αλλιως χαλάει η φάση. Επιταγή θελετε να κληρώσουμε?
Διαβασα το θεμα απο την αρχη και το αποτελεσμα με ονομαστικη ψηφοφορια ειναι:Ναι,να υπαρχει ρολοι:11Οχι,να μην υπαρχει ρολοι:5
Διαβασα το θεμα απο την αρχη και το αποτελεσμα με ονομαστικη ψηφοφορια ειναι:Ναι,να υπαρχει ρολοι:11Οχι,να μην υπαρχει ρολοι:4
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 09, 2013, 16:46:18 μμΔιαβασα το θεμα απο την αρχη και το αποτελεσμα με ονομαστικη ψηφοφορια ειναι:Ναι,να υπαρχει ρολοι:11Οχι,να μην υπαρχει ρολοι:4λοιπον το ρολοι το παιρνουμε και μετα η κληρωση
σωστά....πάμε λοιπόν για άλλη μια ψηφοφορία....
ποιο το νόημα δεν έχω καταλάβει.....μου αρέσουν και τα δυο με τους περισσότερους ψήφους...αλλα θα κάνουμε πάλι ψηφοφορία για να βγάλουμε από τα 2 το επικρατέστερο?
Παράθεση από: thanasisn στις Δεκέμβριος 09, 2013, 17:00:12 μμποιο το νόημα δεν έχω καταλάβει.....μου αρέσουν και τα δυο με τους περισσότερους ψήφους...αλλα θα κάνουμε πάλι ψηφοφορία για να βγάλουμε από τα 2 το επικρατέστερο?οχι!απο τα δυο ρολογια ,πρωτο και δευτερο ,ο νικητης θα επιλεξει ποιο θελει