0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:25:29 πμΠαράθεση από: DragonAce στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:21:18 πμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:08:02 πμΠαράθεση από: DragonAce στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:05:02 πμνομίζω ότι είναι καλύτερα ο νικητής να διαλέξει το ρολόι για να το χαρεί κιόλας, γιατί αν κληρωθεί σε ένα ρολόι που δε κάνει γούστο τότε οκ απλά θα του μείνει η χαρά ότι το κέρδισε κ μέχρι εκεί, δεν είναι εποχές να χαραμίζεται ούτε 10ακο, να δοθεί λοιπόν για να προσφερθεί ολοκληρωμένη χαρά στο νικητή. περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.το ρολόι αναλαμβάνει να το αγοράσει κ χαράξει ένας κ να το στείλει στο νικητή ώστε να μην υπάρχει η εντύπωση ότι το έπαθλο θα πάει σε κάποια τροικανή δόση...Να σου πω τι πιστευω εγω?10 ευρω ειναι και τα ρολογια που επεσαν μεχρι τωρα ειναι "φιλετα"δεν έχει να κάνει, αν το ρολόι ο νικητής το βλέπει σα "μάπα" δε βρίσκω λόγο συμμετοχής, ας διαλέξει ο ίδιος να κάνει τη κ@βλ@ τουη ψηφος μου ηταν να διαλεξει ο νικητης,αλλα δεν το βλεπω πλεον ετσι,τα ρολογια που εχουν πεσει ειναι ολα εξαιρετικα και ειναι ενα δωρο στο τελος!τελικα εσυ θα μπεις?Γιώργο το έγραψε πριν: περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.κ το σκεπτικό μου το εξήγησα
Παράθεση από: DragonAce στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:21:18 πμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:08:02 πμΠαράθεση από: DragonAce στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:05:02 πμνομίζω ότι είναι καλύτερα ο νικητής να διαλέξει το ρολόι για να το χαρεί κιόλας, γιατί αν κληρωθεί σε ένα ρολόι που δε κάνει γούστο τότε οκ απλά θα του μείνει η χαρά ότι το κέρδισε κ μέχρι εκεί, δεν είναι εποχές να χαραμίζεται ούτε 10ακο, να δοθεί λοιπόν για να προσφερθεί ολοκληρωμένη χαρά στο νικητή. περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.το ρολόι αναλαμβάνει να το αγοράσει κ χαράξει ένας κ να το στείλει στο νικητή ώστε να μην υπάρχει η εντύπωση ότι το έπαθλο θα πάει σε κάποια τροικανή δόση...Να σου πω τι πιστευω εγω?10 ευρω ειναι και τα ρολογια που επεσαν μεχρι τωρα ειναι "φιλετα"δεν έχει να κάνει, αν το ρολόι ο νικητής το βλέπει σα "μάπα" δε βρίσκω λόγο συμμετοχής, ας διαλέξει ο ίδιος να κάνει τη κ@βλ@ τουη ψηφος μου ηταν να διαλεξει ο νικητης,αλλα δεν το βλεπω πλεον ετσι,τα ρολογια που εχουν πεσει ειναι ολα εξαιρετικα και ειναι ενα δωρο στο τελος!τελικα εσυ θα μπεις?
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:08:02 πμΠαράθεση από: DragonAce στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:05:02 πμνομίζω ότι είναι καλύτερα ο νικητής να διαλέξει το ρολόι για να το χαρεί κιόλας, γιατί αν κληρωθεί σε ένα ρολόι που δε κάνει γούστο τότε οκ απλά θα του μείνει η χαρά ότι το κέρδισε κ μέχρι εκεί, δεν είναι εποχές να χαραμίζεται ούτε 10ακο, να δοθεί λοιπόν για να προσφερθεί ολοκληρωμένη χαρά στο νικητή. περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.το ρολόι αναλαμβάνει να το αγοράσει κ χαράξει ένας κ να το στείλει στο νικητή ώστε να μην υπάρχει η εντύπωση ότι το έπαθλο θα πάει σε κάποια τροικανή δόση...Να σου πω τι πιστευω εγω?10 ευρω ειναι και τα ρολογια που επεσαν μεχρι τωρα ειναι "φιλετα"δεν έχει να κάνει, αν το ρολόι ο νικητής το βλέπει σα "μάπα" δε βρίσκω λόγο συμμετοχής, ας διαλέξει ο ίδιος να κάνει τη κ@βλ@ του
Παράθεση από: DragonAce στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:05:02 πμνομίζω ότι είναι καλύτερα ο νικητής να διαλέξει το ρολόι για να το χαρεί κιόλας, γιατί αν κληρωθεί σε ένα ρολόι που δε κάνει γούστο τότε οκ απλά θα του μείνει η χαρά ότι το κέρδισε κ μέχρι εκεί, δεν είναι εποχές να χαραμίζεται ούτε 10ακο, να δοθεί λοιπόν για να προσφερθεί ολοκληρωμένη χαρά στο νικητή. περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.το ρολόι αναλαμβάνει να το αγοράσει κ χαράξει ένας κ να το στείλει στο νικητή ώστε να μην υπάρχει η εντύπωση ότι το έπαθλο θα πάει σε κάποια τροικανή δόση...Να σου πω τι πιστευω εγω?10 ευρω ειναι και τα ρολογια που επεσαν μεχρι τωρα ειναι "φιλετα"
νομίζω ότι είναι καλύτερα ο νικητής να διαλέξει το ρολόι για να το χαρεί κιόλας, γιατί αν κληρωθεί σε ένα ρολόι που δε κάνει γούστο τότε οκ απλά θα του μείνει η χαρά ότι το κέρδισε κ μέχρι εκεί, δεν είναι εποχές να χαραμίζεται ούτε 10ακο, να δοθεί λοιπόν για να προσφερθεί ολοκληρωμένη χαρά στο νικητή. περιμένω αυτό το αποτέλεσμα για τη συμμετοχή μου ή όχι.το ρολόι αναλαμβάνει να το αγοράσει κ χαράξει ένας κ να το στείλει στο νικητή ώστε να μην υπάρχει η εντύπωση ότι το έπαθλο θα πάει σε κάποια τροικανή δόση...
το βλέπω η πλάκα θα είναι ο νικητής να ξενερώσει με το ρολόι γιατί δε θα του αρέσει, να αλλάξει το χαραγμένο καπάκι κ να το πουλήσει
Παράθεση από: DragonAce στις Δεκέμβριος 07, 2013, 00:33:05 πμτο βλέπω η πλάκα θα είναι ο νικητής να ξενερώσει με το ρολόι γιατί δε θα του αρέσει, να αλλάξει το χαραγμένο καπάκι κ να το πουλήσει εγω δεν λειτουργω ετσι
Πώς γίνεται να έχουν πληρώσει 18 και να έχουν ψηφίσει 19;
Παράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 07, 2013, 14:12:04 μμΠώς γίνεται να έχουν πληρώσει 18 και να έχουν ψηφίσει 19; καποιος εχει ξεχασει να το γραψει ή ειναι εξωσχολικος αρα η ψηφος δεν μετραει!
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 07, 2013, 14:13:25 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 07, 2013, 14:12:04 μμΠώς γίνεται να έχουν πληρώσει 18 και να έχουν ψηφίσει 19; καποιος εχει ξεχασει να το γραψει ή ειναι εξωσχολικος αρα η ψηφος δεν μετραει!Θα φωνάξω το διευθυντή!!!
Παράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 07, 2013, 14:13:25 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 07, 2013, 14:12:04 μμΠώς γίνεται να έχουν πληρώσει 18 και να έχουν ψηφίσει 19; καποιος εχει ξεχασει να το γραψει ή ειναι εξωσχολικος αρα η ψηφος δεν μετραει!Δεν έχω ψηφίσει.
Παράθεση από: grecellin στις Δεκέμβριος 07, 2013, 14:22:26 μμΠαράθεση από: george_ στις Δεκέμβριος 07, 2013, 14:13:25 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Δεκέμβριος 07, 2013, 14:12:04 μμΠώς γίνεται να έχουν πληρώσει 18 και να έχουν ψηφίσει 19; καποιος εχει ξεχασει να το γραψει ή ειναι εξωσχολικος αρα η ψηφος δεν μετραει!Δεν έχω ψηφίσει.εγώ ήμουν βγάλτε 1 ψήφο, δεν είχα διαβάσει το άλλο τόπικ