Το Ω το οποίο κοντευει 2 χρόνια και είχε πολλά hairlines, κυρίως στο μπρασελέ. Για ενάμιση χρόνο ηταν το καθημεριό μου ρολόι. Αφαιρέθηκαν σε μεγαλό βαθμό, με λίγα λεπτά τρίψιμο ακόμα την επόμενη φορά (δεν είναι για χόρταση) ίσως φύγουν σχεδόν όλες.
Το πανεράι το είχα πειράξει με άλλο πανάκι καθαρισμού από τελείως άλλο υλικό, πιο σκληρό χωρίς καλά αποτελέσματα. Αφού βεβαιώθηκα ότι η κάσα είναι polished και όχι βουρτσισμένη και βλέποντας τη γυαλάδα που πήρε το Ω, έτριψα και το πάνω μέρος του 111. Και εδώ πήγαμε πολύ καλά, αν και δεν σχολήθηκα πολύ μιας και το ρολόι είναι 4 μηνών μόνο
Τα θετικά:
- εντυπωσιακή γυαλάδα, πολύ ανωτερη από αυτή που αποκτά το ρολόι μετά απο ένα καλο πλύσιμο. μην περιμένεις από δικές μου φώτο να καταλάβεις, από κοντά καλύτερα
- αφαίρεση hairlines σε μεγάλο βαθμό. Περιμένω ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα στο μπρασελέ του Ω την επόμενη φορά μιας και το Ω είναι σχετικά πιο ταλαιπωρημένο
- μικρό κόστος
- απαιτείται λίγο υλικό, εγώ έκοψα μικρό κομάτι από το πανάκι και χρησιμοποίησα οδοντογλυφίδα για τρίψιμο σύμφωνα με τις οδηγίες του koubilaihan τον οπόιο και ευχαριστώ
Τα αρνητικά:
- θέλει χρόνο για τρίψιμο και αντοχή, καλύτερα μέρα και ξεκούραστος

- δυσκολη χρήση, βγάζει μαυρίλα στην αρχή, τα χέρια λερώνονται οπότε καλύτερα να βάλεις και γάντια μιας χρήσης. Επίσης σου ρχεται και μια μυρωδιά περίεργη