Να σας μεταφέρω και εγώ την εμπειρία μου ως κάτοχος ενός sd από το 2000. Κάποια στιγμή έφτασε η ώρα του service και λόγω ότι ασχολούμαι επαγγελματικά με τις καταδύσεις είχα ακούσει διάφορα αναφορικά με την ποιότητα του Service, τους τεχνίτες και αν συμφέρει να το πάω σε ανεξάρτητο Service κ.α.
Μιλώντας με φίλους οι οποίοι έχουν τρελό πάθος με τα ρολόγια και λόγω της ενασχόλησης μου, πρότειναν να το πάω στο επίσημο Service και αυτό έπραξα.
Μέσα σε 5' μου είπαν πόσο θα κοστίσει, την λειτουργική του κατάσταση και τον χρόνο επισκευής / παρακολούθησης του.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το ρολόι δεν είχε κάνει srv από την ημερομηνία που του αγόρασα δηλ 13 χρόνια και έχει κάνει τουλάχιστον 3.000 καταδύσεις σε συνδυασμό με οδήγηση σκάφους, έντονους κραδασμούς από θάλασσα, ήλιο, αλμύρα κ.α.
Το κόστος στοίχισε συνολικά €330 και γελούσα (όχι επειδή είμαι πλούσιος αλλά θεωρώ ότι στο μεγάλο διάστημα αυτό δεν ζήτησε τίποτε το ρολόι) για αυτά που τόσα χρόνια μου προσέφερε.
Το παρέλαβα κυριολεκτικά σαν καινούργιο, γυαλισμένο και λόγω της κρίσης δεν το φοράω. (Θα το κρατήσω για τον γιο μου).
Επειδή φοράω αποκλειστικά μόνο καταδυτικά ρολόγια έχω γνωρίσει καλούς τεχνίτες εκτός Rolex αν το sd δεν το χρησιμοποιούσα τόσο πολύ ίσως και να το πήγαινα σε αυτούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το κάνω με τα υπόλοιπα ρολόγια που έχω.