Απο τοτε που το ειδα σε μια βιτρινα μαγαζιου δεν σταματησε να βγαινει απο το μυαλο μου!
Μου αρεσε πολυ το στυλ και ο ''αγριος'' χαρακτηρας που βγαζει.

Ετσι παρθηκε η αποφαση να εγκαταλειψουν την συλλογη μου 2 κομματια και να ερθει αυτο σε μια προσπαθεια να μειωθει και ο αριθμος που εχω.
Το εψαξα λιγο για το κιτρινο αλλα εκτος του οτι ειναι πολυ δυσκολο πλεον να βρεθει καινουριο θεωρησα οτι το μαυρο ειναι πιο safe επιλογη και τελικα δεν εκανα λαθος...

Λοιπον τον ρολοι εχει την γνωστη και απιστευτη για τα λεφτα του ποιοτητα seiko, ειναι πολυ στιβαρη κασα και η κορωνα θεωρω οτι για τα λεφτα της ειναι ικανοποιητικη!!
Δεν ειναι πολυ μεγαλο ρολοι αλλα χρειαζεται λιγο ''γερο'' καρπο, στο χερι καθεται ανετα και πολυ βολικα και η κορωνα δεν ενοχλει καθολου.
Στο 2 υπαρχει το κουμπι που το πατας και σου δειχνει το ρεζερβε.
Η στεφανη γυρναει παρα πολυ καλα και ομαλα, (καλυτερα απο οτι περιμενα)...
Ωραια αισθηση επισης δινει και το βαθυ ( 3 επιπεδα ) καντραν του!!
Το λουρι αυτο της seiko δεν ετυχε να το φορεσω ξανα και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι το πιο ανετο που φορεσα μεχρι τωρα.
Ενα θεμα που δεν ανακαλυψα ακομα ειναι το πως αλλαζουν τα λουρια ( αν ξερει ο φιλος cupra ας μου πει) και ισως μπορει να θεωρηθει οτι δεν αλλαζουν τοσο ευκολα οσο αλλα, επισης οτι μπορει λουρια εκτος μαμας να μην του ''καθονται'' τοσο καλα.
Σε γενικες γραμμες απο μια πρωτη εντυπωση ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ενα παρα πολυ ποιοτικο ρολοι, με στιβαρη κασα και σε αυτα τα λεφτα ειναι απλα κλεψιμο η αγορα του!!
Εδω οι πρωτες φωτο!!