To 5960 ούτε που το καταλαβαίνεις στο χέρι... Είναι απίθανο, αλλά κάνει 67,000 Δολλάρια στην Αμερική, κι από 'δω και πέρα θα είναι και πιό δυσεύρετο. Είναι 25 μέτρα αδιάβροχο (δηλαδή χαίρετε) αλλά με τέτοια complications που έχει πάνω δεν θες τίποτε άλλο.
Τέλος πάντων. Έχουμε άλλα νέα, από το μέτωπο των επισκευών.

Πρώτη επισκευή που έσκασε είναι με το GMT II που έχω από το '95. Το ρολόι έχει περάσει 85-90% της ζωής του στη θυρίδα. Ήμουν Ελλάδα πριν 2 εβδομάδες και το έφερα μαζί μου (έχω πάρει 4 πολύ ωραία straps και θέλω να του φορέσω ένα). Πάω να φτιάξω την ώρα, ο κοντός ωροδείκτης να δουλεύει καλά. Πάω να ρυθμίσω τα λεπτά, να είναι το ρολόι και η κορώνα τόσο σκληρά λες και πήγαινες να γυρίσεις κάτι κολλημένο. Το ρολόι με σέρβις στη Ρόλεξ στην Αθήνα το 2005 κι από τότε φορεμένο ούτε μία μέρα, θυρίδα κατευθείαν. Τό'δωσα εδώ εχθές, 200 Ευρώ κόστος, έλειπε κάτι από μέσα...
Δεύτερη (και επικείμενη) επισκευή, ένα Citizen JDM που πήρα 3 μήνες πριν. Eco-Drive, titanium, κλπ. πήγα να το βάλω προχθές που ετοιμαζόμουν να φύγω για Ιαπωνία, τίποτα. Δεν κουνιέται τίποτε... Το πήρα μαζί μου στο Τόκυο, ούτε χρόνο είχα να πάω στο Yodobashi ούτε τίποτα. Θα το κοιτάξω στη Σιγκαπούρη, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί.
Πες πως έχεις ένα Πατέκ, ή ένα Lange, ή ακόμη κι ένα ΑΡ που σήμερα ο Ben Lee από το TRF μου είπε ότι η μπουτίκ της ΑΡ εκεί δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Πες λοιπόν πως αυτό το οτιδήποτε που το έχεις πληρώσει κατ'ελάχιστον 20-30,000 Ευρώ κολλάει και θέλει φτιάξιμο. Αν είσαι Σιγκαπούρη, Hong Kong, κλπ. πάει στο καλό. Αν είσαι αλλού, τί γίνεται? Το 16710 τό'δωσα χθες, σήμερα ξέρω τί έχει (δεν το πήγα στο επίσημο RSC στο Πουσάν, αλλά σε ανεξάρτητο μάστορα). Αν είχα Lange, τί θα γινόταν?
Αυτά προς το παρόν...