Φετος το εβγαλα τα ματια που λεμε και στο χωριο μου ,πουλησα δυο και αγορασα τρια ρολογακια , ενα πιλοτ χρονογραφο και δυο diver ,δυο δευτερο χερι και ενα καινουργιο , νομιζω οτι εχω σε σημαντικο βαθμο εχω ικανοποιησει την επιθυμια μου για ρολογια ενω τα οικονομικα μου σιγουρα δεν επιτρεπουν νεες αγορες βραχυπροθεσμα.
Μεσα σε ολα αυτα λοιπον και κοιτοντας μακρια ( τα οικονομικα μου θα δειξουν ποσο) αποφασισα την επομενη μου αγορα .
Θα ειναι μια αγορα απο μεγαλη εταιρεια ,σιγουρα καινουργιο γιατι και οι τιμες σε δευτερο χερι δεν κανουν να αξιζει τον κοπο οπως και οι πανακριβες τιμες σε πιθανο service .
Πιθανο ειναι να χρειαστει να θυσιαστει καποιος δυτης απο αυτους που εχω ,μακαρι κανενας γιατι θα δυσκολευομουν να διαλεξω αναμεσα στους τρεις .
Το δυσκολο της υποθεσης ειναι οτι θα πρεπει να μεινω μακρια απο αλλες αγορες φτηνοτερων ρολογιων που σε κανουν να νιωθεις καλα για λιγο και μετα απλα πιανουν χωρο στο συρταρι σου .
Το αποφασισα ,το επομενο ρολοι μου θα ειναι ενα omega professional speedmaster ,το 42αρι ,αυτο με το πλεξιγκλας ,και με δερνατινο λουρακι γιατι το μπρασελε του το αδικει καταφορα .
Οτι και να πω για το συγκεκριμενο ειναι ηδη χιλιοειπωμενο ,ΤΟ ΡΟΛΟΙ ,τελος.