από τη στιγμή που δεν υφίσταται κάποιο σοβαρό ρίσκο, γιατί να μην κάνεις το επόμενο βήμα ?
Μιλάμε για ελβετικές εταιρείες οι οποίες -άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο- κουβαλούν μια ιστορία
και επιπλέον εξασφαλίζουν ένα -κατ'ελάχιστον- καλό επίπεδο ποιότητας, τότε.... ποιος θα μπορούσε να είναι ο ανασταλτικός παράγοντας ?
πως το εννοεις το 'σοβαρο ρισκο'?
θα σου πω εγω πως το σκεφτηκα το πραγμα με το aquadive.
ξεκαθαριζω οτι δεν εχω τη δυνατοτητα να εχω 20 ρολογια να τα κοιταζω, ουτε μπορω να ξοδευω χιλιαδες ευρω σε αυτα καθε χρονο.
αρχικα, θα αγοραζα κατι το οποιο εχω δει μονο σε φωτο. αυτο απο μονο του δεν ειναι οτι καλυτερο.
ηταν κατι πολυ ειδικο και ιδιαιτερο και ειναι ρισκο το αν θα μου αρεζε τελικα αλλα και το πως θα μου καθοταν στο χερι.
ας πουμε χοντρικα οτι το bs100 το αγοραζα 1700 ευρω.
περιμενω καναδυο βδομαδες να ερθει. ανεβαζω σχετικο θεμα στο φορουμ, μου γραφετε ολοι απο κατω σχολια του τυπου 'ρολογαρα αδερφε', 'καλως να τα δεχτεις', 'μας τρελανες ολους', 'να ξερεις δεν θα το μετανιωσεις'.
ερχεται, το δοκιμαζω και δεν μου αρεσει. αν το βαλω πισω στο κουτι, εκει θα μεινει και θα ξεχαστει.
αν το βαλω αγγελια θα το παρει κανεις?... εσενα που σου αρεσει, αν το εβαζα 1500ευρω την πρωτη μερα που το εχω στα χερια μου θα το επαιρνες?
εγω νομιζω οτι θα το ειχα αγγελια κανα 3μηνο και μετα θα το πουλουσα εξωτερικο.
με τα παραπανω θελω απλως να τονισω οτι μπορει το χομπι μας να ειναι ανορθοδοξο ουτως η αλλως, παρολα αυτα ομως πρεπει να κινουμαστε και βαση λογικης καποιες φορες. εκτος αν καποιος εχει τοσα λεφτα που δεν τον νοιαζει.