Καθότι δεν είχα ποτέ ρολόι με βιδωτή κορώνα ήθελα να ρωτήσω για το εξής θέμα. Όταν πρωτοπήρα το αλπινιστ κ βίδωσα την κορώνα, το "ψιλοζόρισα". Μετά διάβασα online ότι το βίδωμα πρέπει να γίνεται πάρα πολύ μαλακά. Το θέμα μου είναι λοιπόν το εξής: τώρα σχεδόν κάθε φορά που βιδώνω "κολλάει" σε διαφορετικό σημείο χωρίς να βιδώσει πλήρως, οπότε το ξεβιδώνω μέχρι να το πετύχω κ να φτάσει στο τέρμα. Αλλά θα περίμενε κανείς ότι όταν φτάνει στο τέρμα το S θα έχει πάντα την ίδια θέση, ενώ δεν την έχει. Και επειδή με πιάνει το ψυχαναγκαστικό μου, την ξεβιδώνω και ξαναβιδώνω 200 φορές την μέρα απλά και μόνο για να δω αν θα βιδώσει μέχρι τέρμα και σε τι θέση θα βρίσκεται το S. Είναι κάτι ανησυχητικό για το ρολόι (γιατί το ψυχαναγκαστικό μου θέλει σίγουρα ψάξιμο

)? Για να πω την αλήθεια πιστεύω ότι σε κάποιο σημείο έχει κλωτσήσει η βίδα κι έχει τέτοια συμπεριφορά, αλλά ήθελα να ακούσω κ τις δικές σας γνώμες. Επίσης να σημειωθεί ότι μ'εξαίρεση την πρώτη, άντε δεύτερη φορά που την βίδωσα, τις υπόλοιπες του φερόμουν πολύ μαλακά. Παίζει να έκανα την λαμακία τότε?