Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 702453 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #5970 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 02:36:44 πμ »
Pelagos 39ρι(40 στην πραγματικότητα)
Vs Pro...
friendly
1
funny
0
like
0
wow
0
Members reacted friendly:
Beastaras,
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5971 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 10:06:10 πμ »
Pelagos 39ρι(40 στην πραγματικότητα)
Vs Pro...

Δεν βλεπω λογο να παρει κανεις το Pelagos έναντι του Pro. Και πιο ομορφο ειναι το Pro στα ματια μου και πολυ πιο ολοκληρωμένο σε λειτουργίες. GMT με ημερομηνια και το φορας απο το γραφειο μεχρι και γαμο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #5972 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 10:14:36 πμ »
Δεν βλεπω λογο να παρει κανεις το Pelagos έναντι του Pro. Και πιο ομορφο ειναι το Pro στα ματια μου και πολυ πιο ολοκληρωμένο σε λειτουργίες. GMT με ημερομηνια και το φορας απο το γραφειο μεχρι και γαμο.
Ok...  Σου αρέσει περισσότερο το pro..! Αντικειμενικά εδώ που τα λέμε μάλλον είναι καλύτερο deal αφού είναι φτηνότερο,gmt και με ημερομηνία..!
Το pelagos παρόλα αυτά με πήγαινε ταμείο...
Πιο κοντά στα γούστα μου..!
 ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5973 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 10:45:57 πμ »
Ok...  Σου αρέσει περισσότερο το pro..! Αντικειμενικά εδώ που τα λέμε μάλλον είναι καλύτερο deal αφού είναι φτηνότερο,gmt και με ημερομηνία..!
Το pelagos παρόλα αυτά με πήγαινε ταμείο...
Πιο κοντά στα γούστα μου..!
 ;D

Στα γουστα του καθενος δεν υπαρχει συζητηση. Τι εννοεις σε πηγαινε ταμειο; Δευτερη φορα; Η αν δεν ειχες καθολου Pelagos?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Beastaras

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5974 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 11:04:19 πμ »
Στα γουστα του καθενος δεν υπαρχει συζητηση. Τι εννοεις σε πηγαινε ταμειο; Δευτερη φορα; Η αν δεν ειχες καθολου Pelagos?

Λογικά αν δεν είχε… πάντως και εγώ ενώ γουστάρω με χίλια το Pelagos (το μπλε ή το fxd), όταν έφτανα μπροστά στο ταμείο το Pro θα έπαιρνα! Είναι που δεν έχω και gmt αλλά και στα χρήματα του δεν βρίσκεις καλύτερο!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jiorg

• Members+
  • VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5975 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 11:12:33 πμ »
Μαλλον για τους περισσοτερους Παναγιωτη ετσι ειναι!!!
Δυνατες επιλογες παντως μας δινει
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5976 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 11:17:22 πμ »
Μαλλον για τους περισσοτερους Παναγιωτη ετσι ειναι!!!
Δυνατες επιλογες παντως μας δινει

Ε ναι γιατί άλλωστε Γιώργο όλοι μας έχουμε ένα τουλάχιστον diver στη συλλογή μας, gmt όμως;;;
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος sea_dweller

• Sr. Member
  • Γιώργος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5977 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 14:49:59 μμ »
Ε ναι γιατί άλλωστε Γιώργο όλοι μας έχουμε ένα τουλάχιστον diver στη συλλογή μας, gmt όμως;;;
Σωστός!! Όποτε έφευγα ταξίδι ημερών χρησιμοποιούσα το gmt (έτσι για να λέμε), ευχάριστη εμπειρία.
friendly
0
funny
0
like
1
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions
The best is yet to come!

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5978 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 15:11:57 μμ »
Λογικά αν δεν είχε… πάντως και εγώ ενώ γουστάρω με χίλια το Pelagos (το μπλε ή το fxd), όταν έφτανα μπροστά στο ταμείο το Pro θα έπαιρνα! Είναι που δεν έχω και gmt αλλά και στα χρήματα του δεν βρίσκεις καλύτερο!

Ειναι φοβερο ρολοι το Pelagos, δεν τίθεται θεμα. Αλλα για ενα και μοναδικο ρολοι το Pro σε καλυπτει πολυ περισσοτερο. Αν εχεις συλλογή βεβαια και εχεις GMT αλλαζει το πραγμα. Οσο για το αν βρισκεις καλυτερο, η προσωπικη μου αποψη ειναι πως το Zulu time με μια καλη εκπτωση ειναι περισσοτερο value for money μιας και στα Tudor δεν παιζει εκπτωση.
friendly
0
funny
0
like
2
wow
0
No reactions
No reactions
Members reacted like:
Beastaras,Dante80,
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5979 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 15:21:22 μμ »
Σωστός!! Όποτε έφευγα ταξίδι ημερών χρησιμοποιούσα το gmt (έτσι για να λέμε), ευχάριστη εμπειρία.

Το gmt είναι απαραίτητο όταν ταξιδεύεις εκτός Ελλάδας για αυτό και παίρνω μαζί μου μόνο το Aerospace. Ομως, όπως και να το κάνουμε είναι άλλη η χάρη ενός καθαρόαιμου gmt! Και επειδή «χιονάτη» δύσκολα να βρεθεί, Pro και πάλι Pro και ας αποτελεί το fxd λατρεία..;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5980 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 15:26:05 μμ »
Ειναι φοβερο ρολοι το Pelagos, δεν τίθεται θεμα. Αλλα για ενα και μοναδικο ρολοι το Pro σε καλυπτει πολυ περισσοτερο. Αν εχεις συλλογή βεβαια και εχεις GMT αλλαζει το πραγμα. Οσο για το αν βρισκεις καλυτερο, η προσωπικη μου αποψη ειναι πως το Zulu time με μια καλη εκπτωση ειναι περισσοτερο value for money μιας και στα Tudor δεν παιζει εκπτωση.

Το Zulu επίσης είναι ρολογάρα και μάλιστα το παίρνεις και με έκπτωσης που «σκοτώνει»… όμως τι κανείς αν έχεις καρπό 16αρι σαν τον δικό μου! Το δοκίμασα και στο καπάκι έβαλα το prx… μάντεψε, έκλεισα επί τόπου το prx, τόσο παράταιρο έδειχνε, δυστυχώς, στον δικό μου καρπό και δεν παχαίνει ο άτιμος!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5981 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 15:28:42 μμ »

Πάντως αν κάποια στιγμή το Zulu το βγάζανε σε 40mm, θα γινόταν με τη μια best seller.. ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Sagias

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5982 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 15:49:25 μμ »

Το Zulu επίσης είναι ρολογάρα και μάλιστα το παίρνεις και με έκπτωσης που «σκοτώνει»… όμως τι κανείς αν έχεις καρπό 16αρι σαν τον δικό μου! Το δοκίμασα και στο καπάκι έβαλα το prx… μάντεψε, έκλεισα επί τόπου το prx, τόσο παράταιρο έδειχνε, δυστυχώς, στον δικό μου καρπό και δεν παχαίνει ο άτιμος!!!

Ισχυει αυτο που λες. Δεν το εχω δει απο κοντα αλλα επειδη ειναι ο επόμενος μου στοχος και εχω δει αρκετες παρουσιασεις σε βιντεο, δειχνει μεγαλο. Ενω η διασταση του δεν ειναι και τοσο μεγαλη στο ματι φαινεται μεγαλο. Φοβαμαι ομως οτι και στα Longines ειναι θεμα χρονου να ανεβουν οι τιμες και να κοπούν οι μεγαλες εκπτωσεις. Δυο πραγματα πρεπει να κανουν στη Longines για μενα με το Zulu, να το βγαλουν σε 40ρι και σε λευκό, αν το κανουν αυτο θα παρω 2-3 μην μου χαλασει κανενα :D :D
friendly
0
funny
1
like
1
wow
0
No reactions
Members reacted funny:
Beastaras,
Members reacted like:
Beastaras,
No reactions

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5983 στις: Σεπτέμβριος 05, 2022, 16:23:20 μμ »
Ισχυει αυτο που λες. Δεν το εχω δει απο κοντα αλλα επειδη ειναι ο επόμενος μου στοχος και εχω δει αρκετες παρουσιασεις σε βιντεο, δειχνει μεγαλο. Ενω η διασταση του δεν ειναι και τοσο μεγαλη στο ματι φαινεται μεγαλο. Φοβαμαι ομως οτι και στα Longines ειναι θεμα χρονου να ανεβουν οι τιμες και να κοπούν οι μεγαλες εκπτωσεις. Δυο πραγματα πρεπει να κανουν στη Longines για μενα με το Zulu, να το βγαλουν σε 40ρι και σε λευκό, αν το κανουν αυτο θα παρω 2-3 μην μου χαλασει κανενα :D :D

Για την Longines είναι ήδη προδιαγεγραμμένο ότι θα πάρει την θέση της Ω στο γκρουπ, όποτε οι αυξήσεις είναι αναπόφευκτες.. ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions