0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζεις τι υλικό χρησιμοποιεί η R?
Εδώ μετά το 6o λεπτό είναι αυτό που λέει ο Sagias.
Θελεις να πεις οτι η Ω, η R, η PP και οι λοιπές δεν μπορουν να φτιαξουν αντιχαρακτικο ρολοι; Το δεν θελουν το δεχομαι.
Ναι και σου εξήγησα τους λόγους, θέλει πείρα (50 χρόνια μπροστά είναι η citizen), θέλει κεφάλαια, εξοπλισμό, εξιδικευμένο προσωπικό με αναμφίβολα αποτελέσματα - κέρδη. Να τα κάνουν όλα αυτά μόνο για κάσες ρολογιών κατά την γνώμη μου θα ήταν τρελοί
Δηλαδη η Traska ειχε τα κεφαλαια, την τεχνογνωσια και τα μηχανηματα να φτιαξει τετοιο ρολοι αλλα οι εταιριες που βγαζουν τα περισσοτερα λεφτα δεν τα διαθέτουν αυτα και δεν μπορουν να φτιαξουν τετοιο ρολοι. Δεν βγαζει και πολυ νοημα.
Δεν έχει τίποτα, ούτε χρησιμοποιεί κάποιο εξωτικό υλικό. Χρησιμοποιεί σκληρυμένο ατσάλι.Όλα τα άλλα είναι για διαφήμηση και χρησιμοποιεί μηχανές miyota (citizen) τις κάσες δεν ξέρω από που τις προμηθεύεται
Άρα,ούτε τα δικά σου ρολόγια το έχουν,αυτό δε σε εμπόδισε όμως να τα αγοράσεις
Δεν λέμε το ίδιο. Θεωρητικά όλοι μπορούν, στην πράξη που είναι και το ζητούμενο, για τους λόγους που ανέφερα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Θυμα του μαρκετινγκ των εταιριών ειμαι και εγω οπως και οι περισσοτεροι εδω. Τουλαχιστον πληρωσα μονο x4 την αξια των ρολογιών και οχι x20 που πληρωνουν αλλοι, ειναι μια παρηγοριά. Α, και δουλευουν ακομα οι μηχανες.
Η μηχανή είχε θέμα,το οποίο λύθηκε,τώρα στις τιμές που λες,η Tudor είναι από τις προσιτές
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.