Καθένας αξιολογεί τέτοια γεγονότα με διαφορετική βαρύτητα. Προσωπικά, με την ψυχρολουσία της, μη προφανούς αιτίας, βλάβης σο BB41 μετά από 2 χρόνια, δεν θα αγόραζα. Είναι μεγάλο ξενέρωμα να δίνεις τόσα χρήματα και το ρολόι να τα φτύνει χωρίς λογο.
Μάλλον θα προτιμούσα ένα omega, έχοντας την εντύπωση πως οι μηχανισμοί της είναι μια κλάση ανώτεροι και πιο αξιόπιστοι. Οταν δίνεις τοσα χιλιάρικα, για μένα, το "ειναι" γίνεται πιο σημαντικό από το "φαινεσθαι".
Κάτι ακόμα.
Είναι απογοητευτικό να ακούς από το επίσημο service της tudor - rolex οτι στην ουσία δεν ξερουν γιατί χάλασε ο μηχανισμός, αφού δεν τους αφηνουν να το ανοίξουν.
Συνεπώς περιμένω πως και ο αντικαταστάτης μηχανισμός θα έχει την ίδια πιθανότητα να παρουσιάσει βλάβη.
Και κάτι τελευταίο
Στο service με εβαλαν να υπογράψω 5 χαρτιά, λες και υποθηκευα αγροτεμάχιο στη Μυκονο.
Σε ένα από αυτά αναγράφεται εντεχνως μέσα σε πολύ μπλα μπλα, ως "κατάσταση ρολογιου" πως τάχα παραδόθηκε με γρατζουνιές στα πλάγια, στην κορώνα και στο πισω μερος, δηλαδή παντού!!!!, το οποίο είναι βαρβάτο ψέμα, το οποιο δυστυχώς ανακάλυψα εκ των υστέρων μετά από παρότρυνση του Βασίλη, ο όποιος είχε μια παρόμοια εμπειρία.
Επέλεξα να το βουλώσω, ελπίζοντας για το καλύτερο, αφού η εναλλακτική θα ηταν να μαλώσω πολύ πολύ άγρια..
Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά
Omega φίλε μου λοιπόν
Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
Update
Η μηχανή αντικαταστάθηκε (όπως και οι δείκτες) και το ρολόι μου παραδόθηκε στο χρονικό διάστημα που είχε καθοριστεί από την εταιρεία (3 με 4 εβδομάδες, θυμίζω, επίσημο service Rolex - Tudor, Αθήνα, Σταδίου 3, Στοά Καλλιγά, 3ος όροφος).
Το ρολόι μου παραδόθηκε αψεγάδιαστο ευτυχώς (όπως ακριβώς τους το είχα δώσει).
Η μηχανή λειτουργεί 'ρολόι' εδώ και μια εβδομάδα (σημειώνω πως δεν εχω κάνει χρονομετρία ακόμη).
Θεωρώ τη μεγαλύτερη υπόθεση στο συμβάν αυτό , το γεγονός της πενταετούς εγγύησης που δίνει η Tudor από την ημ/νια αγοράς.
Sent from my EVR-L29 using Tapatalk