@Sagias μπήκα να διαβάσω για το νέο ranger εδώ στο νήμα της Tudor και είδα ότι ξεκίνησες μια διένεξη ανευ ουσίας που έχει οδηγήσει σε τόσα ανούσια posts που πραγματικά το νήμα πλέον δεν διαβάζεται. Το ίδιο έχει συμβεί και από άλλους στο νήμα της Rolex.
@george_ σας είχα προτείνει πιο παλιά να φτιάξετε ένα νήμα που θα λέγεται Rolex vs … ή Rolex hate ή Love to hate Rolex και δεν με ακούσατε. Να μπαίνουν όσοι θέλουν να κράζουν χωρίς πρόβλημα.
Γιατί να πρέπει ΕΓΩ να μην μπορώ να ακολουθήσω με ευκολία ένα νήμα της Tudor;!! Εδώ θα λύσουμε τον αν είναι καλά τα ρολόγια της Rolex;!! ΕΔΩ; Και στο νήμα Breitling τα ίδια (πιο light όμως) και στο νήμα Seiko τα ίδια. Τι θα γίνει τώρα δηλαδή; Θα μπαίνουμε όλοι με αναρχία και θα χαλάμε συζητήσεις για συγκεκριμένα θέματα; Δεν πάει έτσι.
Όποιος έχει θέματα με κάποια εταιρεία, να μπει να γράψει τι είναι αυτό που δεν του άρεσε στο ρολόι του. Κι εγώ έχω θέμα με Seiko αλλά δεν θα εκμηδενίσω ΟΛΗ τη seiko. Κάποιοι με ίδια μηχανή με τη δικιά μου λένε τα καλύτερα. Το δέχομαι ότι είμαι η εξαίρεση στον κανόνα και συνεχίζω. Τέλος.
Επίσης μην προσπαθούμε επειδή έχουμε κάποιο ή κάποια ρολόγια να αποδείξουμε ότι ντε και καλά είναι καλύτερη αυτή η εταιρεία από άλλες που δεν έχουμε. Κυκλοφορούν κάτι πιστόλια εδώ μέσα που δεν μπορούμε οι περισσότεροι ούτε να τα διανοηθούμε στον καρπό μας και οι ιδιοκτήτες τους δεν τα βάζουν πάνω από τις υπόλοιπες εταιρείες. Ούτε καν τα εκθειάζουν όπως θα μπορούσαν να έχουν το δικαίωμα αφού τα κατέχουν.
Μην μπαίνουμε σε ένα φαύλο κύκλο που δυσκολεύει τη ζωή μας. Μην χαλάμε νήμα που κάποιος μπορεί να μπει για πληροφορίες και δεν είναι εύκολο μετά από όλα αυτά. Και τελευταίο και καλύτερο, μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Το πρόσφατο παρελθόν έχει αφήσει σημάδια. Κοινότητα είμαστε.
Sent from my iPhone using Tapatalk