0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΗΝ συγκρίνεις τη λειτουργία του ρολογιού με όργανο πολαπλών ενδείξεων... διαφορετική χρηστικότητα. Με το ρολόι μετράς μόνο χρόνο τίποτε άλλο εν αντιθέση με συσκευές που παρέχουν πολαπλές πληροφορίες. Κάνω τη δουλειά μου με τον εξοπλισμό που με εξυπηρετεί καλύτερα και απροβλημάτιστα.Τα dive computers δεν παθαίνουν νόσο, οι άνθρωποι παθαίνουν αλλά είναι απαραίτητα για την αυτόνομη κατάδυση και διενέργεια αποστολών.Ανοίγουμε άλλο θέμα και το αναλύουμε εκτενώς.
Προσπαθείς να πεις τι?Δεν είναι καλή εταιρία, αυτό μας λες,φέρε καμία απόδειξη να το στηρίξεις
Θα συγκεντρωθείς στη συζητηση η θα λες οτι σου κατεβει; Με ποιο θα κανει καλυτερα τη δουλεια του ρωτησα.
Όταν έρθεις με στοιχεία, γιατί είναι καλύτερες οι μηχανές της omega, μιλάμε
Τοποθετήθηκα παραπάνω. Αν τίθεται θέμα χρηστικότητας τίποτε δεν συγκρίνεται με τη χρηστικότητα των computers διότι παρέχουν πολλαπλές ενδείξεις. Σε αυτή την περίπτωση η χρήση ρολογιού ειναι προληπτικού χαρακτήρα (να μετράω την ώρα βυθού).
Γιατι περνανε metas
H Tudor, επίσης
Ανεφερες οτι «απαντησεις του στυλ με 500€ ρολοι κανεις καλυτερα τη δουλεια σου ειναι αστείες». Τελικα τις κανεις καλυτερα με 500€ απο R η απο οποιοδηποτε αλλο luxury diver η οχι?
Αν διάβαζες προσεκτικά τα γραφόμενα μου, δεν θα ρωτούσες ξανά... Στα χέρια μου τα R στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων συγκριτκά με άλλα. Η αντιπαράθεση μας είναι ότι δήλωσες ότι κάνεις τη δουλειά σου όχι το ίδιο αλλά και καλύτερα με πολύ φτηνότερα ρολόγια ενώ είναι προφανές ότι δεν έχεις ασχοληθεί για να έχεις ιδία άποψη και επιμένεις πάλι...
Αρα δεν ειναι αστεια η δηλωση μου οτι με 500€ κανεις καλυτερα τη δουλεια σου απο ενα luxury diver. Ευχαριστω πολυ
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.