Δηλαδη θεωρεις οτι στα λεφτα που ζηταει η Rolex για καθε μοντελο της δεν μπορεις να βρεις καλυτερο ρολοι σε ολα του απο αλλη εταιρια;
Καλύτερο σε τι; σε υλικά; σε τεχνικά χαρακτηριστικά; ως συνολική εικόνα;
Σε ρωτάω ξανά έχεις προσωπική εμπειρία;
Γιά άλλη εταιρία ΔΕΝ μπορώ να μιλήσω διότι μόνο με το sd έχω κάνει>10.000 καταδύσεις με πολύ βαριά χρήση καθώς και άλλοι συνάδελφοι (sd's sub's) έχουν την ίδια εικόνα.
Επίσης, απροβλημάτιστη συμπεριφορά σε πολύ κρύα νερά (ice diving) με zero problems! Οι ρυθμιστές πίεσης είχαν προστασία για το κρύο, το ρολόι καμιά.
Αν θες να γράψω και για το explorer, άνετα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων τόσο σε επίπεδο κραδασμών όσo και γενικότερης λειτουργίας ακόμα και από τα αγαπημένα gshock σε επίπεδο χρηστικότητας. Συνεπώς καλύτερο ρολόι δεν ξέρω αλλά σίγουρα είναι κορυφή μαζί με άλλα.
Αδιαφορώ παντελώς για τις μηχανές κ.α... Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι αξιόπιστες και δεν με απασχόλησε ποτέ η λειτουργία τους, ούτε τα πρόσεξα, ούτε τα ντάντεψα...Επάξια είναι εκεί που είναι.
Βαρέθηκα να διαβάζω απόψεις από ανθρώπους που δυστυχώς δεν είχαν τη χαρά να δούν τι έχουν στο καρπό τους παρά μόνο την αναγνωρισιμότητα και την γυαλάδα.
Αναμένω την κατάθεση της εμπειρίας σου (ίσως δικαιολογημένη, συζήτηση κάνουμε)