Για χιλιοστή φορά.
Εχω αλλάξει 4 Tudor, τα 2 με σφάλμα.
ΑΥΤΟ το στατιστικό εμένα μου φτάνει.
ΕΣΕΙΣ ,από την άλλη αυτά που λέτε είναι θεωρητικά.
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΡΆΞΕΙΣ.
Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς και δεν αμφισβητώ αυτό που λες. Το ότι δλδ σου έσκασαν 2 Tudor με πρόβλημα. Και επίσης προφανώς αυτό είναι υπεραρκετό για να ξενερώσεις με οποιαδήποτε εταιρία, δεν το συζητάμε…
Το γιατί θέλεις να ξαναπάρεις Tudor δεν το πολύ καταλαβαίνω, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα

Το ότι το 16610 κάνει γρατζουνιές για πλάκα, το είχα γράψει κάποτε αλλά δεν έτυχε θερμής υποδοχής

Για να το δούμε και από την άλλη πλευρά τώρα:
Από τα 5 διαφορετικά Ω που πέρασαν από τα χέρια μου (ΡΟ, moonwatch, broad arrow, seamaster 300, speedmaster reduced) μόνο το τελευταίο είχε θέμα. Το οποίο το είχα πάρει μτχ με άγνωστο δλδ ιστορικό συντήρησης…
Από τα 4 διαφορετικά ΡΑΜ (σιγά μη θυμάμαι όλους τους κωδικούς τους…), ομοίως. Το μόνο που είχε θέμα ήταν εκείνο που είχε μαγνητιστεί, το οποίο είχα επίσης πάρει μτχ.
Από τα τρία Rolex, μόνο το explorer II του κουτιού είχε το θέμα με τη λουμινόβα, το οποίο επισκευάστηκε άμεσα και έκτοτε το ρολόϊ δεν έχει κανένα θέμα (το έχει πλέον ένας πολύ φίλος μου οπότε το βλέπω το ρολόϊ συχνά-πυκνά).
Το θέμα λοιπόν είναι από ποιά οπτική βλέπεις τα πράγματα. Προσωπικά θεωρώ πως ο,τιδήποτε κατασκευάζεται μπορεί να πέσει «θύμα» αστοχίας. Από ρολόϊ των 3.500€ μέχρι αυτοκίνητο των 100.000€
Το θέμα είναι να μην είσαι εσύ ο άτυχος της ιστορίας…
Sent from my iPhone using Tapatalk