0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρήστο ούτε εγώ θα ταξιδέψω ώστε να έχω ανάγκη 3 διαφορετικά time zones. Επίσης και στους δύτες δεν θα χρησιμοποιούσα το rotating bezel. Αλλά είναι πιστεύω στοιχείο της λειτουργικής αισθητικής. Δηλαδή σε δύτη και σε GMT ρολόι το bezel πρέπει να περιστρέφεται. Έτσι έχει τοποθετηθεί στο μυαλό μου.
"affordable" rootbeer. Πάρα πολύ ωραίο!
Αυτά δεν μπορώ
έλα γκρίνιες! Σε σχέση με το αντίστοιχο R το είπα εννοείται. "Προσβάσιμο" είναι καλύτερος όρος;
Γενικά αναφέρθηκα.Δεν έχει να κάνει πως το αποκαλούμε αλλά το πώς έχει αποτυπωθεί στο μυαλό της ωρολογιακης κοινότητας εσύ και ένα σωρό άλλοι έχετε αγοράσει tudor επειδή σας αρέσει αλλά μήπως είμαστε η μειοψηφία και οι υπόλοιποι το βλέπουν ως το "προσιτό" Rolex ? (Rolex του φτωχού κτλ)
Αυτή η έκφραση ανήκει σε seikακηδες, που δεν αγοράζουν GS
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.