Παιδιά να πω κι εγώ με τη σειρά μου την εμπειρία μου με το pelagos μετά από ένα χρόνο συμβίωσης.
Ένα πραγματικά καταπληκτικό ρολόι-εργαλείο. Τρομερά ευανάγνωστο dial, που δεν κουράζει τα μάτια, ημερομηνία που εγώ την χρησιμοποιώ για κάποιον περίεργο λόγο συνέχεια, οπότε μεγάλο συν. Τρομερό μπρασελέ που ρυθμίζει σε οποιοδήποτε χέρι, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αυτονομία για οποιοδήποτε rotation. Επίσης πολύ βασικό κομμάτι για μένα η απίστευτη χρονομετρία του που είναι στο 0(!!). Πραγματικά δεν χάνει δευτερόλεπτο. Σε αυτό ίσως βοηθάει και η καθημερινή χρήση, εκτός των ωρών που δουλεύω και τη θέση του παίρνει το beater.
Στα μειονεκτήματα. Το μόνο που έχω βρει μέχρι τώρα είναι οι γρατζουνιές που μπορεί να αποκτήσει η οξείδωση του τιτανίου, καθώς και το clasp επειδή ακουμπάει όταν αφήσω το χέρι μου σε σκληρή επιφάνεια. Επίσης οι γρατζουνιές που δημιουργεί το ίδιο το clasp στο case back.
Το δια ταύτα. Μια αγορά που θα ξαναέκανα και σίγουρα θα πρότεινα σε πολλούς που σκέφτονται την αγορά ενός καλού καταδυτικού ρολογιού.
Sent from my iPhone using Tapatalk