0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ευνοητο οτι δεν ειναι το δικο μου χερι, αλλα ….το θηλυκο της οικογενειας.Αρτι αφιχθεν!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Σπύρο καλορίζικο να είναι. Να το χαρεί με υγεία και πάντα σε ευτυχισμένες στιγμές. Πολύ όμορφα κάθεται
Εγώ, αν δεν δω να φοράει το ρολόι ο Σπύρος στο χέρι του, δεν εύχομαι τίποτα! Καλορίζικο Σπύρο, εύχομαι να το ευχαριστηθεί!!!
Καλοφόρετο αν είναι, να το χαρεί οσο δεν πάει!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Το διάλεξε, ή της το πάσαρες ? Οτι και να είναι, ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ, μόνον καλές ώρες να δείχνει, με υγεία.Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.