0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα την δοκιμάσω την εφαρμογή ναι thanks. Το έχω ένα χρόνο και κάτι μήνες... πολύ καλές εντυπώσεις χαίρεσαι να μην το βγάζεις από τον καρπό σου και να χαζεύεις το καντράν του... από θέμα ακρίβειας σε βεβαιώνω ότι μέσα σε έναν μήνα πάει +-10-20 δευτερόλεπτα έχει τρομερή ακρίβεια και σε σύγκριση με πολύ πιο ακριβά ρολόγια.... έχω και δερμάτινα λουράκια κλπ είναι ένα ρολόι strap lover αν θέλεις δηλαδή δερμάτινα λουράκια ή ΝΑΤΟ. Τώρα έχω γενικά φοράω μέχρι 40mm δεν μου αρέσουν τα μεγάλα ρολόγια ... αυτό σε σύγκριση με τα κλασσικά ΒΒ 41mm είναι λίγο πιο μικρό αλλά κυρίως πιο λεπτό που αυτό και μόνο φτάνει. Δεν είναι ογκώδες κλπ. το φοράς και διακριτικά για diver. Έχει απίστευτα ευανάγνωστο καντράν και βλέπεις την ώρα σε όλες τις συνθήκες ευκολα.
Ναι είναι το ΒΒ58 αν προσέξεις έχει χρυσό bezel
Φανταστικό το 58. Να το χαίρεσαι! Ελπίζω να βγάλει και αλλά μοντέλα με αυτή την κάσα. Ένα σαν το Harrods στα μέτρα του 58 θα είναι μούρλια.
Πιστευτώ ότι ακόμα δεν θα βγάλει ΒΒ58 σε αλλά χρώματα στρατηγικά δλδ ίσως σε μερικά χρόνια το κάνει αυτό.... Just a watch enthusiast
Αυτό το έχει κάνει ήδη γενικώς .... και όλη μάρκα Tudor έχει ανεβεί αρκετά και θα ανεβεί κι άλλο .. βέβαια και οι τιμές θα ανέβουν ... καλώς ή κακός ...Just a watch enthusiast
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.