Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 703651 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #2430 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 00:56:12 πμ »
Παμε παρακατω,ειναι το καλυτερο

Τελικά μπορούμε ......;;;;;; Μας  επιτρέπετε να αγοράζουμε Τουντορ χωρις να κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε ως ........ ( άσε δεν το γραφω γιατι απειλούμαι με μπαν ....);;;;;;;; :)
Ελεύθερα από εμένα...   :D  :D 
Εγώ αγόρασα πρώτα το sub και μετά το pelagos..! Και είμαι σίγουρος οτι εαν το δεύτερο έγραφε Rolex πάνω στο dial αντί για Tudor θα κόστιζε πολλά χιλιάρικα παραπάνω...!    ;D  Η Tudor έχει καταπληκτικά Ρολόγια..!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
🐺 Ξέρω από αυτά ρε..

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2431 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:02:42 πμ »

Τελικά μπορούμε ......;;;;;; Μας  επιτρέπετε να αγοράζουμε Τουντορ χωρις να κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε ως ........ ( άσε δεν το γραφω γιατι απειλούμαι με μπαν ....);;;;;;;; :)
Ως τι να χαρακτηριστούμε???...στειλτο μου με πμ!!!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2432 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:16:34 πμ »
Τι εχω καταλαβει εγω,απο μια συγκριση που εκανα και αν ειναι λαθος να μου το πειτε

Tudor BB:3500
Rolex No date:7000

αν ειναι αυτες οι τιμες,συνυπολογιζοντας ποιοτητα και μηχανη Rolex ,δε βλεπω κανενα θεμα στα ρολογια της  Tudor
Εδώ,θα πω αστειευόμενος,μου ήρθε να βάλω την φωτογραφία από την υπογραφή του Πέτρου!

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2433 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:17:15 πμ »
Οκ

Λοιπόν τωρα που έπεσαν οι τόνοι και η ένταση ..... Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη προς τους υπεύθυνους του φόρουμ αλλα και ολα τα μέλη αν ξέφυγα σε καποια ποστ μου ......!!

Επισης θα ήθελα να δηλώσω οτι δεν εχω επι προσωπικού κανενα θέμα με κανενα μέλος η διαχειριστή η ιδιοκτήτη του φόρουμ ....

Ο μόνος λόγος που βρίσκομαι   σ αυτο το χώρο ειναι για να μοιραστώ την αγάπη μου για τα ρολογια .......!!!!

Ως κάτοχος και ρόλεξ και Τουντορ και ως εν δυνάμει    μελλοντικώς Αγοραστής ρόλεξ και Τουντορ ..... Θεωρώ οτι η Τουντορ ειναι εταιρεία με δικα της χαρακτηριστικα και ιδιαίτερη αισθητική .... Και ουδεμία σχεςη εχουν χαρακτηρισμοί οπως "ρόλεξ του φτωχού"..... " δήθεν ρόλεξ "  και "φτωχός συγγενής " ...... Χαρακτηρισμοί μειωτικοί ..... απαξιωτικοι και προσβλητικοί για το ρολόι και την εταιρεία που αντανακλούν εμμέσως και στους κατόχους των ρολογιών αυτών  ......!!!!!

Οταν φοράω ρόλεξ το φοράω γιατι μου αρεσει και το γουςταρω και οχι για να το παίξω δήθεν κάποιος ..... Εξάλλου και η κουτσή Μαρία φοράει ενα ρόλεξ ....

Οταν φοράω το Τουντορ μου γουςταρω και μου αρεσει και μαλιςτα πολυ περισσότερο απο το ρόλεξ μου ...... Το βρίσκω ποιο ενδιαφερον και αισθητικά μοναδικό ...... Και δεν το φοράω για να μοιάζω με κάποιον που φοράει ρόλεξ !!!! Η γιατι θελω ρόλεξ και δεν μου φτάνουν τα λεφτά μου ......!!!!!

Για αυτο θα παρακαλέσω οχι σε αυθαίρετα συμπεράσματα και ταμπέλες στις επιλογές που κανουν τα μέλη .... Γιατι ο καθένας μας έσω μεσα αγοράζει ρολογια με τα δικα του κριτήρια .........!!!!

Το βασικό κριτήριο οταν αγοράζω ρολογια είναι να μου αρέσουν εμένα ..... Και οχι να αρέσουν και να ειναι αποδεκτά στα φόρουμ ...!!!!

Μου ειναι αδιάφορο ενα ρολόι με ποιο αλλο μοιάζει με ποιο ειναι αντιγράφω με ποιο εχει συγγένεια και τι βαθμό συγγένειας εχουν μεταξυ τους ......
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2434 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:18:33 πμ »
Τι εχω καταλαβει εγω,απο μια συγκριση που εκανα και αν ειναι λαθος να μου το πειτε

Tudor BB:3500
Rolex No date:7000

αν ειναι αυτες οι τιμες,συνυπολογιζοντας ποιοτητα και μηχανη Rolex ,δε βλεπω κανενα θεμα στα ρολογια της  Tudor
Εδώ,θα πω αστειευόμενος,μου ήρθε να βάλω την φωτογραφία από την υπογραφή του Πέτρου!

δηλαδη
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Tudor
« Απάντηση #2435 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:20:58 πμ »
Άργησες να μιλήσεις.Και αυτό το λέω πραγματικά.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:22:55 πμ από Greg »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2436 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:22:13 πμ »
Άργησες να μιλήσεις.

:D

δεν σας διαβαζα να πω την αληθεια και οταν μπηκα ειχε παρει φωτια το δασος! :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2437 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:23:28 πμ »
Μια ερωτηση,το ΒΒ ειναι μοναδικο?Ετσι το βλεπω βρε παιδι μου,εχει μηχανη καλη και με νεο hairspring?Φυσικα και εχει!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος yannisb

• Members+
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2438 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:24:15 πμ »
Εγω θα διαφωνησω για το χαρακτηρισμο ομαζ για τα τουντορ. Ομαζ κανουν οι αλλοι που ειτε το πεις επηρεαζονται, ειτε αντιγραφουν αλλο θεμα. Η ρολεξ -και κατα συνεπεια η θυγατρικη της- ειναι η ΙΔΙΑ που σχεδιασε το ρολοι , ειναι δικης της εμπνευσεως σχεδιο. Μπορει προφανως να το κυκλοφορησε στην πιο prestigious μαρκα της, τη ρολεξ, αλλα ειναι δικη της και η τουντορ. Αρα ειναι συνειδητη της επιλογη κι αποφαση, κι οχι απλα μια εταιρεια που αντιγραφει αλλη. Δεν μπορεις να πεις οτι η VW αντιγραφει την Audi, οταν τα ατομα που εργαζονται για την αναπτυξη του ενος αυτοκινητου, εργαζονται και στο αλλο. Αλλο να την αντιγραψει ο Χ,Ψ κινεζος που δε θελει, δεν μπορει, δεν το νοιαζει να πληρωσει τμημα σχεδιασμου, ερευνας κτλ, (και γι αυτο εχω δηλωσει οτι δεν ειμαι υπερ των ομαζ), κι αλλο η ιδια εταιρεια που σχεδιασε ενα μοντελο (ειτε ειναι ρολοι, κινητο, αμαξι, κουρτινοξυλο, δεν εχει σημασια), αποφασισει να το κυκλοφορησει στην αγορα και με αλλη ονομασια.

Η τουντορ αυτη τη στιγμη θεωρω οτι καλυπτει -με συνειδητη αποφαση της ρολεξ- ενα χαμηλοτερο price range στο οποιο δε θελει να μπει η ρολεξ. Σε μια περιοδο που ειχε τριγμους η αγορα, η ρολεξ διαλεξε αντι να ριξει τις τιμες, να ρυθμισει τη ζητηση, ωστε να κρατησει την τιμη της. Στο ευρος 2-5 χιλ που δε θελει να μπει η ιδια για λογους πρεστιζ προφανως, ανεπτυξε την τουντορ, ωστε να παιρνει κι απο κει μεριδιο χωρις να μπλεκει το ιματζ της με χαμηλοτερες τιμες. Χρησιμοποιει λοιπον δοκιμασμενα κι επιτυχημενα σχεδια του παρελθοντος, που μαζι με ποιοτικα υλικα και απειρη τεχνογνωσια και υποστηριξη απο πισω πετυχαινουν. Τα σχεδια ομως ειναι ΔΙΚΑ ΤΗΣ, δεν μοιαζουν τα τουντορ ουτε με ομεγκα, ουτε με μπραιτλινγκ. Μοιαζουν με την ομοσταυλη της ρολεξ , κοινως, απ την ιδια τσεπη που βγαινουν τα λεφτα, στην ιδια μπαινουν. Γι αυτο και δε θα τη θεωρουσα ποτε ομαζ/ρεπλικα/ γουατεβερ. Γι αυτο και θεωρω οτι δεν μπορεις να τη βαλεις στην ιδια κατηγορια με τις υπολοιπες που αναφερθηκαν. Κι αν και τη βρισκω ενιοτε ατολμη, το μονο για το οποιο δεν μπορεις να κατηγορησεις τη ρολεξ κι ολο της το συγκροτημα ,ειναι οτι αντεγραψε ποτε καποιον. Δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλες εταιρειες να το υποστηριξουν αυτο.

Τελος, για το ρολεξ του φτωχου, ειναι για οποιον δεν εχει για ρολεξ κτλ, θα διαφωνησω. Λογικο ειναι η πλειοψηφια μεταξυ των δυο να διαλεξει ρολεξ. Η τιμη και ιστορια τους κανει τη μαρκα να ριχνει μεγαλυτερο βαρος εκει και να βγαζει πιο επιθυμητα μοντελα. Γι αυτο και τα χρεωνει τουλαχιστον τα διπλασια. Ομως, ειναι αυτη η ιστορικοτητα/συλλεκτικοτητα/πρεστιζ που μας κανει να τα προτιμαμε, κι οχι η απτη διαφορα στην ποιοτητα των δυο εταιρειων. Μην ξεχναμε οτι στην ιν χαουζ της τουντορ εχει τεχνολογιες που σε μερικα ρολεξ δεν εχει ακομη . Επισης, αν το pelagos ηταν ρολεξ, θα το ακουμπαγε το δεκαρικο. Αν μαλιστα α)ηταν ατσαλι και β) το μπλε της ηταν πιο "ζεστο", θα το προτιμουσα απο οποιοδηποτε diver της, δε θα το βλεπα ως υποκαταστατο.

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:25:55 πμ από yannisb »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2439 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:27:17 πμ »

Γρήγορη το χειρότερο απο ολα αυτα ειναι οτι ξενύχτησα και το πρωι εχει έγερση στις 05:30 .....!!!! :-X
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2440 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:30:09 πμ »
Αυτα ειναι τα καλα,σαν τον παλιο καλο καιρο!  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #2441 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:31:28 πμ »
Καποτε,στα καλα τα χρονια τετοιες ωρες γινοταν ο χαμος!Ενα απο τα πρωτα Vs που ειχα διαβασει σε ελληνικο φορουμ,ηταν Rolex Vs Panerai
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2442 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:32:57 πμ »

Γρήγορη το χειρότερο απο ολα αυτα ειναι οτι ξενύχτησα και το πρωι εχει έγερση στις 05:30 .....!!!! :-X
Δημήτρη,το χειρότερο είναι ότι με όλα αυτά κακοξενυχτισες φίλε!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Greg

• Hero Member
    • Προφίλ
Tudor
« Απάντηση #2443 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 01:40:45 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• Global moderator
  • Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #2444 στις: Φεβρουάριος 20, 2018, 02:47:28 πμ »
Μόνο εγώ βλέπω 2  διαφορετικά Ρολόγια στο παρακάτω βίντεο..?! Υποκατάστατο ενός R μπορεί να είναι ρολόι οποιασδήποτε εταιρίας αφού υπάρχουν μοντέλα τρίτων τα οποία θυμίζουν πολύ περισσότερο το sub από ότι το bb..! Το δικό μου υποκατάστατο π.χ. όταν δεν είχα την οικονομική δυνατότητα για sub ήταν tag aquaracer το οποίο πούλησα.

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions