0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:37:00 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:22:05 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:41:39 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΟποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!Γιατί όχι?Εισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>Ακριβώς επειδή είμαι mod,την επόμενη φορά που θα βρίσεις δημόσια,έχεις φύγει απ το φόρουμ.Δυσκολεύτηκες αλλα Μπράβο το κατάλαβες .....το γιατι ..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα γράφω οτι γουςταρω φιλε μου .... Δικαιωμα μου .... Δεν έβρισα κανέναν ούτε πρόσβαλα κανέναν ......!!! Απλα αντέγραψα ενα λαϊκό γνωμικό του σοφού λαού μας ....Και επειδή πήρες πολυ σοβαρά τον ρόλο σου ..... Άσε εμένα για τωρα .... Και μπαναρε τον συνάδελφο σου τον Που έγραφε πριν λιγες ημερες κατι για κατι <<κωλοτρυπιδες>> ...... Έχετε πολύ πλάκα μερικοί .......!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:22:05 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:41:39 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΟποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!Γιατί όχι?Εισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>Ακριβώς επειδή είμαι mod,την επόμενη φορά που θα βρίσεις δημόσια,έχεις φύγει απ το φόρουμ.
Παράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:41:39 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΟποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!Γιατί όχι?Εισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΟποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!Γιατί όχι?
Οποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:53:36 μμΠαράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:40:19 μμΆλλο πράγμα η έκφραση γνώμης κι άλλο να βρίζουμε. Τεράστια διαφορά.Ποιος έβρισε ....;;;;;Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΕισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>Αυτό.Απευθύνεσε σε mod Ευθέως και με υβριστικό τρόπο Τα περί γνωμικων δεν τα ακούω.
Παράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:40:19 μμΆλλο πράγμα η έκφραση γνώμης κι άλλο να βρίζουμε. Τεράστια διαφορά.Ποιος έβρισε ....;;;;;
Άλλο πράγμα η έκφραση γνώμης κι άλλο να βρίζουμε. Τεράστια διαφορά.
Εισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>
Θα γράφω οτι γουςταρω φιλε μου .... Δικαιωμα μου
Οκ αφού μπερδεύεσαι θα στο κάνω απλό:-Σε όλα τα μέλη μιλαμε όμορφα και ΕΙΔΙΚΑ στους mods για τον απλούστατο λόγο πως είναι επιφορτισμένοι με την διαχείριση του χώρου που απολαμβάνεις
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:52:04 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:37:00 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:22:05 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:41:39 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΟποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!Γιατί όχι?Εισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>Ακριβώς επειδή είμαι mod,την επόμενη φορά που θα βρίσεις δημόσια,έχεις φύγει απ το φόρουμ.Δυσκολεύτηκες αλλα Μπράβο το κατάλαβες .....το γιατι ..... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θα γράφω οτι γουςταρω φιλε μου .... Δικαιωμα μου .... Δεν έβρισα κανέναν ούτε πρόσβαλα κανέναν ......!!! Απλα αντέγραψα ενα λαϊκό γνωμικό του σοφού λαού μας ....Και επειδή πήρες πολυ σοβαρά τον ρόλο σου ..... Άσε εμένα για τωρα .... Και μπαναρε τον συνάδελφο σου τον Που έγραφε πριν λιγες ημερες κατι για κατι <<κωλοτρυπιδες>> ...... Έχετε πολύ πλάκα μερικοί .......!!!! Έχεις ξεφύγει εντελώς...δεν σβήνω τα ποστ (ακόμα),για να βγάλουν όλοι εύκολα συμπεράσματα.Αν δεν έπαιρνα "σοβαρά τον ρόλο μου",όπως λες,θα σου απαντούσα αλλιώς,και δεν λέει....που ξέρεις,μπορεί να υπάρχουν και πιο μάγκες από σένα,που δεν είναι μόνο mod.Προς το παρόν,μένω στο ρόλο που έχω εδώ...Μπήκες?
"Το ότι η Tudor στοχεύει σε κοινό που θέλει Rolex αλλά δεν μπορεί ή δε θέλει να δώσει τόσα λεφτά, νομίζω είναι γνωστό"Διαφωνώ...! Η Tudor απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό από αυτό της αυστηρής και ακριβής Ρολεξ... με λίγο πιο σπορ και όχι τόσο dressy Ρολόγια..!
"Η Tudor βγάζει καταπληκτικά Ρολόγια σε τίμιες τιμές.
Εεε ρεε.. θα κάνει καμιά καμία πλάκα καμια μέρα και θα αυξήσει τις τιμές(γιατί μπορεί) και θα κλαψει κόσμος(και κοσμακης)...!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:52:04 μμΘα γράφω οτι γουςταρω φιλε μου .... Δικαιωμα μου Και όχι,δε θα γράφεις ότι γουστάρεις φίλε μου.Γιατί κι εμένα είναι δικαίωμά μου να σβήνω ότι γουστάρω.
Οκ αφού μπερδεύεσαι θα στο κάνω απλό:-Σε όλα τα μέλη μιλαμε όμορφα και ΕΙΔΙΚΑ στους mods για τον απλούστατο λόγο πως είναι επιφορτισμένοι με την διαχείριση του χώρου που απολαμβάνειςΟκ; Ξεκάθαρο;- Δεν τα ακούω τα περί γνωμικων γιατί ειπωθηκε προς συγκεκριμένο άτομο και για συγκεκριμένο λόγο και όχι γενικά.Αν θέλεις και πιο απλά στη διάθεση σου.Από την άλλη ενημερώθηκες για τους κανόνες που εφαρμόζονται.
Παμε παρακατω,ειναι το καλυτερο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.