0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΟποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!Γιατί όχι?
Οποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!
Θα θελα την ετυμηγορία σας για μια αγορα ένος glycine sub combat.... Τι λέτε;;; Ναι ή όχι;;
Παράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:41:39 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΟποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!Γιατί όχι?Εισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>
Δεν πολυκατάλαβα τι έγραψες... Θίχτηκες επειδή γράψαμε ότι τα Tudor είναι κόπιες και homage; Ποιο ακριβώς δικαίωμα καταπατήσαμε; Εμένα άποψη κάποιων μελών μου φαίνεται...
Παράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:05:39 μμΔεν πολυκατάλαβα τι έγραψες... Θίχτηκες επειδή γράψαμε ότι τα Tudor είναι κόπιες και homage; Ποιο ακριβώς δικαίωμα καταπατήσαμε; Εμένα άποψη κάποιων μελών μου φαίνεται... Προσωπικά δεν θίγομαι για τίποτα εδω μεσα εκτος αν ειναι επι προσωπικού .......!!!Βαγγέλη εχεις δικαιωμα να γράψεις ότι θέλεις ...... Οπως εχεις και δικαιωμα να γράψεις οτι δεν γουστάρεις Τουντορ γιατι ειναι ομαζ ρόλεξ .......!!!Δεν εχεις ομως δικαιωμα να κρίνεις με χαρακτηρισμούς τύπου << ρόλεξ του φτωχούς>> η << φτωχός συγγενής >> αυτούς που περνούν Τουντορ .....!!!!Η να γράφεις μνμ με αυθαίρετα συμπεράσματα Οπως οι αγοραςτες Τουντορ ειναι αυτοι που δεν μπορούν να πάρουν ρόλεξ .......!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:22:05 μμΠαράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:41:39 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 21:35:53 μμΟποίος δεν του αρεσουν ..... Δεν αγοράζει ...... Αλλα και δεν κρεμάει ταμπελάκια .....!!!!!Γιατί όχι?Εισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>Ακριβώς επειδή είμαι mod,την επόμενη φορά που θα βρίσεις δημόσια,έχεις φύγει απ το φόρουμ.
Άλλο πράγμα η έκφραση γνώμης κι άλλο να βρίζουμε. Τεράστια διαφορά.
Παράθεση από: harolagoha στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:10:47 μμΘα θελα την ετυμηγορία σας για μια αγορα ένος glycine sub combat.... Τι λέτε;;; Ναι ή όχι;; Hommage Tudor? Πάρε TudorH Glycine είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που πήγε και αντέγραψε το φτωχό συγγενή. Πως να μην την αγοράσει η Invicta μετά
Παράθεση από: harolagoha στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:10:47 μμΘα θελα την ετυμηγορία σας για μια αγορα ένος glycine sub combat.... Τι λέτε;;; Ναι ή όχι;; Φίλε, η σωστή η ρεπλικα πρέπει να γράφει Tudor επάνω. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός.
Ναι στο glycine combat, οχι για τον Χάρη.
Παράθεση από: AntonisCh στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:40:19 μμΆλλο πράγμα η έκφραση γνώμης κι άλλο να βρίζουμε. Τεράστια διαφορά.Ποιος έβρισε ....;;;;;
Εισαι Mod και Δεν θα έπρεπε να ρωτάς ...... Αλλα θα σου πω ....το γιατι !!!!ΓΙΑΤΙ <<με τον παρά μου γαμω και την κυρα μου ....>>
(Πως φαίνεται ότι δεν πήγα πουθενά για κούλουμα αλλά κάθομαι στο σπίτι και μ@λ@κιζομ@ι;; )
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:39:00 μμΠαράθεση από: Vagelis? στις Φεβρουάριος 19, 2018, 22:05:39 μμΔεν πολυκατάλαβα τι έγραψες... Θίχτηκες επειδή γράψαμε ότι τα Tudor είναι κόπιες και homage; Ποιο ακριβώς δικαίωμα καταπατήσαμε; Εμένα άποψη κάποιων μελών μου φαίνεται... Προσωπικά δεν θίγομαι για τίποτα εδω μεσα εκτος αν ειναι επι προσωπικού .......!!!Βαγγέλη εχεις δικαιωμα να γράψεις ότι θέλεις ...... Οπως εχεις και δικαιωμα να γράψεις οτι δεν γουστάρεις Τουντορ γιατι ειναι ομαζ ρόλεξ .......!!!Δεν εχεις ομως δικαιωμα να κρίνεις με χαρακτηρισμούς τύπου << ρόλεξ του φτωχούς>> η << φτωχός συγγενής >> αυτούς που περνούν Τουντορ .....!!!!Η να γράφεις μνμ με αυθαίρετα συμπεράσματα Οπως οι αγοραςτες Τουντορ ειναι αυτοι που δεν μπορούν να πάρουν ρόλεξ .......!!!Λίγο έχεις ξεφυγει νομίζω και γράφεις ανακρίβειες...Εγώ, δεν έχω γράψει ποτέ "ρόλεξ του φτωχούς" όπως μου προσάπτεις. Αν βρεις τέτοιο δικό μου ποστ, βάλτο σε παρακαλώ και θα ζητήσω συγγνώμη. Αλλιώς να μου ζητήσεις εσύ συγγνώμη γιατί με κατηγορείς με ψέματα.Το "φτωχος συγγενής" που όντως γράφω, δε θίγει τον κάτοχο αλλά την εταιρεία. Αν είναι δικιά σου ok...Το ότι οι η Tudor στοχεύει σε κοινό που θέλει Rolex αλλά δεν μπορεί ή δε θέλει να δώσει τόσα λεφτά, νομίζω είναι γνωστό...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.