0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Μάρτιος 05, 2015, 14:52:13 μμAπλά αν συγκρίνεις πράγματα που φαίνονται δε θα βρεις μεγάλες διαφορές.Αν πας στις μηχανές, αυτή κι αν είναι πονεμένη ιστορία!!Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει να λέει ότι έχει Rolex, μια χαρά μπορεί να "βολευτεί" με τα Tudor!επισης συμφωνωκαι προσθερω για οποιον ειναι λιγο εως πολυ ιστοριολαγνος οτι αλλη ιστορια εχει η ρολεξ και αλλη (δεν) εχει η tudor
Aπλά αν συγκρίνεις πράγματα που φαίνονται δε θα βρεις μεγάλες διαφορές.Αν πας στις μηχανές, αυτή κι αν είναι πονεμένη ιστορία!!Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει να λέει ότι έχει Rolex, μια χαρά μπορεί να "βολευτεί" με τα Tudor!
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 14:53:32 μμΠαράθεση από: charisps στις Μάρτιος 05, 2015, 14:52:13 μμAπλά αν συγκρίνεις πράγματα που φαίνονται δε θα βρεις μεγάλες διαφορές.Αν πας στις μηχανές, αυτή κι αν είναι πονεμένη ιστορία!!Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει να λέει ότι έχει Rolex, μια χαρά μπορεί να "βολευτεί" με τα Tudor!επισης συμφωνωκαι προσθερω για οποιον ειναι λιγο εως πολυ ιστοριολαγνος οτι αλλη ιστορια εχει η ρολεξ και αλλη (δεν) εχει η tudorδεν εχει ιστορια η Tudor?σιγουρο αυτο?
σιγουρα?
Παράθεση από: Anexelegtos στις Φεβρουάριος 19, 2015, 14:14:46 μμ αυτο που λεει ο στρατος παντως οτι σχολιαζεται αρνητικα απ τους ασχετους ισχυει.μου εχει τυχει και μενα αλλα υπαρχουν τοσοι ασχετοι με ψευτικα sub στο χερι που δεν ξερουν ουτε καν τα omega.το βλεπουν γυαλιζει,ερχονται κοντα,βλεπουν οτι δεν ειναι rolex και φευγουν με ηρωνικο βλεμα.το ιδιο ισχυει βεβαια και με τους ασχετους κατοχους πραγματικων rolex που δεν ξερουν καμια αλλη μαρκαSent from my iPhone using TapatalkKαι τι σας νοιάζει δηλαδή?
αυτο που λεει ο στρατος παντως οτι σχολιαζεται αρνητικα απ τους ασχετους ισχυει.μου εχει τυχει και μενα αλλα υπαρχουν τοσοι ασχετοι με ψευτικα sub στο χερι που δεν ξερουν ουτε καν τα omega.το βλεπουν γυαλιζει,ερχονται κοντα,βλεπουν οτι δεν ειναι rolex και φευγουν με ηρωνικο βλεμα.το ιδιο ισχυει βεβαια και με τους ασχετους κατοχους πραγματικων rolex που δεν ξερουν καμια αλλη μαρκαSent from my iPhone using Tapatalk
εμενα προσωπικα δεν με ενοχλουσε αυτο.εσας ομως τι σας ενδιαφερει αν εμενα η καποιον αλλον τον ενοιαζε?...αστοχη τοποθετηση Νικολα, Βαγγελη, Στελιο...
Παράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 04, 2015, 21:24:43 μμΤην καταλαβαινω την λογικη που αναφερει. Κακα τα ψεματα αν φορας rolex εισαι στοχος για σχολια και πολλοι μπορει να μην θελουν να γινονται τετοιος στοχος. Το καταλαβαινω απολυτα με την Bmw Ζ4 που εχω που παροτι αυτη την στιγμη η αγορα της κοστιζει λιγοτερο και απο ενα yaris μολις λεω σε πολλους οτι εχω Ζ4 αρχιζουν να λενε κατι κουφα τυπου τι αναγκη εχεις εσυ κτλ. Γι αυτο και πολλες φορες αν τον εχω κοψει τον αλλο οτι ειναι κομπλεξικος (γιατι περι κομπλεξ προκειται) αμα με ρωταει τι αμαξι εχω του λεω μονο το εταιρικο C3. Και δυστηχως τωρα με την κριση τετοιοι κομπλεξαρες υπαρχουν πολλοι. Λες και τα εχεις κλεμμενα....Sent from my iPhone using Tapatalkεχω μαθει στη ζωη μου να μην ασχολουμαι με το τι λεει ο καθενας.δεν με νοιαζει ουτε τι λεει ο καθενας, ουτε τι κανει.επειδη δεν κρινω, δεν εχω το "φοβο" και να κριθω.οσο ασχολειται καποιος με κομπλεξικους, θα ειναι δυστυχισμενος.και για να ειμαστε on-topic εχεις το αντρικο Ζ4 η το παππουδε?
Την καταλαβαινω την λογικη που αναφερει. Κακα τα ψεματα αν φορας rolex εισαι στοχος για σχολια και πολλοι μπορει να μην θελουν να γινονται τετοιος στοχος. Το καταλαβαινω απολυτα με την Bmw Ζ4 που εχω που παροτι αυτη την στιγμη η αγορα της κοστιζει λιγοτερο και απο ενα yaris μολις λεω σε πολλους οτι εχω Ζ4 αρχιζουν να λενε κατι κουφα τυπου τι αναγκη εχεις εσυ κτλ. Γι αυτο και πολλες φορες αν τον εχω κοψει τον αλλο οτι ειναι κομπλεξικος (γιατι περι κομπλεξ προκειται) αμα με ρωταει τι αμαξι εχω του λεω μονο το εταιρικο C3. Και δυστηχως τωρα με την κριση τετοιοι κομπλεξαρες υπαρχουν πολλοι. Λες και τα εχεις κλεμμενα....Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Μάρτιος 05, 2015, 16:03:48 μμσιγουρα?ναι και μην αρχισεις τα λινκσ
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 16:04:37 μμΠαράθεση από: george_ στις Μάρτιος 05, 2015, 16:03:48 μμσιγουρα?ναι και μην αρχισεις τα λινκσοχι,αλλα δε μας λες και το γιατι?
Ο Στελιος προφανως εννοει ιστορια στην ωρολογοποιια που λογικο να μην εχει αφου χρησιμοποιει τεχνογνωσια απο την Rolex. Σαφως και μια εταιρια που υπαρχει απο το 1946 εχει καποια ιστορια σε αγωνες, στρατο κτλSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 05, 2015, 16:21:09 μμΟ Στελιος προφανως εννοει ιστορια στην ωρολογοποιια που λογικο να μην εχει αφου χρησιμοποιει τεχνογνωσια απο την Rolex. Σαφως και μια εταιρια που υπαρχει απο το 1946 εχει καποια ιστορια σε αγωνες, στρατο κτλSent from my iPhone using Tapatalkευχαριστω που με βγαζεις απο την δυσκολη θεση.Γιωργο καταλαβε οτι για μενα ιστορια δεν ειναι αν φορεσαν τα ρολογια της καποιοι ναυτες ή καποιος που εκανε σαφαρι στην σαχαραδεν με νοιαζουν αυτα
Παράθεση από: stelakos στις Μάρτιος 05, 2015, 16:22:29 μμΠαράθεση από: Stelios.T στις Μάρτιος 05, 2015, 16:21:09 μμΟ Στελιος προφανως εννοει ιστορια στην ωρολογοποιια που λογικο να μην εχει αφου χρησιμοποιει τεχνογνωσια απο την Rolex. Σαφως και μια εταιρια που υπαρχει απο το 1946 εχει καποια ιστορια σε αγωνες, στρατο κτλSent from my iPhone using Tapatalkευχαριστω που με βγαζεις απο την δυσκολη θεση.Γιωργο καταλαβε οτι για μενα ιστορια δεν ειναι αν φορεσαν τα ρολογια της καποιοι ναυτες ή καποιος που εκανε σαφαρι στην σαχαραδεν με νοιαζουν αυτα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.