Αποστολέας Θέμα: Tudor  (Αναγνώστηκε 702113 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
Απ: Tudor
« Απάντηση #510 στις: Φεβρουάριος 27, 2015, 15:08:06 μμ »
Γεια χαρα σε ολους. Πρωτο ποστ αυτο, με αφορμη την επιλογη που θελω να κανω για την αγορα ρολογιου. Ασχολουμαι επιφανειακα με το αντικειμενο μιας και με εχω ενα θειο που συλλεγει τα παντα απο ρολογια και ριχνω καμια ματια κι εγω.. Εδω και πολλα χρονια εχω ενα scuba bulgari date 38αρι το οποιο και εχω ευχαριστηθει μιας και δεν ειμαι του στυλ αλλο ρολοι το πρωι αλλο το βραδυ κτλ. Δε θα φυγω για διακοπες ποτε με δυο ρολογια, αντιθετα θελω το ρολοι να το ευχαριστηθω παντου. Θελω λοιπον τον αντικαταστατη του.
Ο μπαρμπας, με ψηνει για ρολεξ μεταχειρο (sub), αλλα εγω δε ψηνομαι και γλυκοκοιταζω τοσο το bb οσο και το πελαγος. Τα βλεπω και ανθεκτικα και ευελικτα με πολλους συνδυασμους σε λουρια κτλ. sport/dress. Τα εχω δει απο κοντα και μ αρεσαν πολυ και επειδη αν επαιρνα καποια στιγμη ρολεξ θα πηγαινα σε daytona, λεω να το αφησω για το μελλον. Οποτε τι λετε κι εσεις? Βασικα ξερετε.. θελω το σπρωξιμο τωρα για να προχωρησω και τη γνωμη σας. Να κοιταξω απο ιντερνετ για μεταχειρισμενο? αξιζει? Σε τι τιμη παω για καινουργια αυτα και αν εχετε κανα μαγαζι να προτεινετε στην Αθηνα που να κανει σοβαρη εκπτωση πειτε μου εστω και σε πμ, μιας και αυριο λεω να βγω σεριανι.. Ευχαριστω προκαταβολικα.

Χρηστος.

Καλώς ήρθες Χρήστο και καλές δημοσιεύσεις... :)

ΜΑΓΙΚΟ ρολόι....!!!

http://www.chrono24.com.gr/tudor/black-bay-blue--id2881635.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&query=Tudor+Black+Bay+Blue&searchexplain=1&sortorder=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #511 στις: Φεβρουάριος 27, 2015, 15:11:47 μμ »
Καλώς ήρθες!

Θα σου πρότεινα ακριβώς αυτό που πόσταρε πιο πάνω ο bost.

Πολύ καλό ρολόι ,θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου!
Και το πελαγος μια χαρά, δοκίμασέ τα και όποιο σου φανεί πιο ωραίο στον καρπό σου.

Προσοχή, αν καταλήξεις στο ΒΒ να πάρεις το φοβερό μπλε-μαύρο και όχι την χριστουγεννιάτικη έκδοση.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #512 στις: Φεβρουάριος 27, 2015, 17:17:25 μμ »
:D :D :D :D Επεσα σε ρολεξακηδες.
Μας κατάλαβες αμέσως!!!
Σου πρότεινα Rolex γιατί κάποια στιγμή το Tudor μπορεί να το βαρεθείς...
Το sub θα το βαρεθείς σίγουρα, αλλά τουλάχιστον θα το πουλήσεις (ακόμα και στην Ελλάδα) χωρίς να χάσεις πολλά λεφτά... :)
Πάρε ένα speedmaster να μη το βαρεθείς ποτέ  ;) ;)

Και επειδή θα με κράξουν να πω ότι τρολάρω λίγο... ;D
Μια χαρά είναι το ΒΒ και για μένα καλύτερα το Χριστουγεννιάτικο (κόκκινο) που λέει κι ο Νικόλας.
Πιο κλασσικό.

Το Pelagos ακόμα καλύτερο κατά τη γνώμη μου, τιτάνιο, πιο ελαφρύ και πιο ευκολοφόρετο για καθημερινό.
Από κει και πέρα αν αποφασίσεις να ασχοληθείς και δε θέλεις απλά ένα ρολόι, πάρε κάτι πιο φτηνό γιατί μετά θα θέλεις πολλά... ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος typos

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Φεβρουάριος 27, 2015, 19:32:42 μμ »
Χτυπα ΒΒ αφοβα, γκαραντι ολ δε γουεη....και "ντρεσατο" και σπορ και με δυνατοτητα να το λουριασεις κλπ.... Παρε εκδοση με μπρασελε κατα την ταπεινη μου αποψη και μετα αρχισε τους πειραματισμους... Αντε με το καλο

Sent from my iPad using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Chriss

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #514 στις: Φεβρουάριος 27, 2015, 20:16:17 μμ »
Αν αυριο δεν εχει θεομηνιες θα βγω μια βολτα.. Μ αρεσουν και τα τρια πολυ οποτε θα τα φορεσω και θα διαλεξω. Το κοκκινακι θα λεγα μου κανει πιο πολυ απο ολα κλικ και για περισσοτερους συνδυασμους αλλα μοιαζει αρκετα το dial με το τωρινο μου ρολογακι κ ελεγα να αλλαξω λιγο γι αυτο και παιζει το πελαγος δυνατα...
Τεσπα, εκτος απο Κολοκοτρωνη που ειναι επισημος, που αλλου το βρισκω στην Αθηνα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #515 στις: Μάρτιος 04, 2015, 20:52:38 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #516 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:04:17 μμ »

βαλε και ενα ρολεξ για φωτο μαζι :)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος gear

• Jr. Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:11:20 μμ »
Καλορίζικο Χάρη!! Μια πολύ ωραία προσθήκη στην εξαιρετική σου συλλογή.   ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Stelios.T

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #518 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:24:43 μμ »

ακομα δεν ηρθες, δανεικα θελεις? :D

αν φιλε μου θεωρεις οτι δεν εχεις στατους για να φορεσεις και να υποστηριξεις ενα ατσαλινο ρολοι σαν το sub, παρε ενα swatch...

τα tudor ειναι tudor, οχι φτηνα rolex...

Την καταλαβαινω την λογικη που αναφερει. Κακα τα ψεματα αν φορας rolex εισαι στοχος για σχολια και πολλοι μπορει να μην θελουν να γινονται τετοιος στοχος. 

Το καταλαβαινω απολυτα με την Bmw Ζ4 που εχω που παροτι αυτη την στιγμη η αγορα της κοστιζει λιγοτερο και απο ενα yaris μολις λεω σε πολλους οτι εχω Ζ4 αρχιζουν να λενε κατι κουφα τυπου τι αναγκη εχεις εσυ κτλ. Γι αυτο και πολλες φορες αν τον εχω κοψει τον αλλο οτι ειναι κομπλεξικος (γιατι περι κομπλεξ προκειται) αμα με ρωταει τι αμαξι εχω του λεω μονο το εταιρικο C3. Και δυστηχως τωρα με την κριση τετοιοι κομπλεξαρες υπαρχουν πολλοι. Λες και τα εχεις κλεμμενα....

Sent from my iPhone using Tapatalk
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:32:45 μμ »
Και για να ειμαι on topic γι αυτο προτιμω προσωπικα τα Tudor :)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #520 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:33:21 μμ »

αν φιλε μου θεωρεις οτι δεν εχεις στατους για να φορεσεις και να υποστηριξεις ενα ατσαλινο ρολοι σαν το sub, παρε ενα swatch...

Την καταλαβαινω την λογικη που αναφερει. Κακα τα ψεματα αν φορας rolex εισαι στοχος για σχολια και πολλοι μπορει να μην θελουν να γινονται τετοιος στοχος. 

Το καταλαβαινω απολυτα με την Bmw Ζ4 που εχω που παροτι αυτη την στιγμη η αγορα της κοστιζει λιγοτερο και απο ενα yaris μολις λεω σε πολλους οτι εχω Ζ4 αρχιζουν να λενε κατι κουφα τυπου τι αναγκη εχεις εσυ κτλ. Γι αυτο και πολλες φορες αν τον εχω κοψει τον αλλο οτι ειναι κομπλεξικος (γιατι περι κομπλεξ προκειται) αμα με ρωταει τι αμαξι εχω του λεω μονο το εταιρικο C3. Και δυστηχως τωρα με την κριση τετοιοι κομπλεξαρες υπαρχουν πολλοι. Λες και τα εχεις κλεμμενα....

Στέλιο αν μπει κάποιος στη λογική να ακούει τί λέει  ο κόσμος για αυτόν και τις επιλογές του, κάηκε!! Το ᾽χασε το παιχνίδι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #521 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:34:32 μμ »
Καλορίζικο Χάρη!! Μια πολύ ωραία προσθήκη στην εξαιρετική σου συλλογή.   ;D

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Κι εσύ εύχομαι ό,τι σκέφτεσαι να το αποκτήσεις!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #522 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:36:13 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:38:22 μμ »

Στέλιο αν μπει κάποιος στη λογική να ακούει τί λέει  ο κόσμος για αυτόν και τις επιλογές του, κάηκε!! Το ᾽χασε το παιχνίδι!

Πολλοι το κανουν ομως. Συμφωνω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι μενουν αποθημενα, παντως συμβαινει...

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Μάρτιος 04, 2015, 21:39:36 μμ »

βαλε και ενα ρολεξ για φωτο μαζι :)

Χαρη θα μας κανεις μια συγκριση οσον αφορα την ποιοτητα? Αισθηση κορωνας, bezel, lume κτλ

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions