Γεια χαρα σε ολους. Πρωτο ποστ αυτο, με αφορμη την επιλογη που θελω να κανω για την αγορα ρολογιου. Ασχολουμαι επιφανειακα με το αντικειμενο μιας και με εχω ενα θειο που συλλεγει τα παντα απο ρολογια και ριχνω καμια ματια κι εγω.. Εδω και πολλα χρονια εχω ενα scuba bulgari date 38αρι το οποιο και εχω ευχαριστηθει μιας και δεν ειμαι του στυλ αλλο ρολοι το πρωι αλλο το βραδυ κτλ. Δε θα φυγω για διακοπες ποτε με δυο ρολογια, αντιθετα θελω το ρολοι να το ευχαριστηθω παντου. Θελω λοιπον τον αντικαταστατη του.
Ο μπαρμπας, με ψηνει για ρολεξ μεταχειρο (sub), αλλα εγω δε ψηνομαι και γλυκοκοιταζω τοσο το bb οσο και το πελαγος. Τα βλεπω και ανθεκτικα και ευελικτα με πολλους συνδυασμους σε λουρια κτλ. sport/dress. Τα εχω δει απο κοντα και μ αρεσαν πολυ και επειδη αν επαιρνα καποια στιγμη ρολεξ θα πηγαινα σε daytona, λεω να το αφησω για το μελλον. Οποτε τι λετε κι εσεις? Βασικα ξερετε.. θελω το σπρωξιμο τωρα για να προχωρησω και τη γνωμη σας. Να κοιταξω απο ιντερνετ για μεταχειρισμενο? αξιζει? Σε τι τιμη παω για καινουργια αυτα και αν εχετε κανα μαγαζι να προτεινετε στην Αθηνα που να κανει σοβαρη εκπτωση πειτε μου εστω και σε πμ, μιας και αυριο λεω να βγω σεριανι.. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Χρηστος.
Καλωσηρθες φιλε Χρηστο.
Αρχικα να σου πω οτι ο μπαρμπας σου, σου δινει την καλυτερη συμβουλη.
Πολυ ωραια ρολογια και τα Tudor βεβαια.
Το ΒΒ θα το βρεις 2100-2300 ενω το Πελαγος 2500-2700.
Λογο να βιαστεις δεν εχεις.
Εφοσον βγεις το σεριανι σου, τα δεις και στο χερι σου, αποφασιζεις.
Επειδη κρατανε τιμες σαν μεταχειρισμενα, προτεινω να παρεις καινουριο.
Σπρωξιμο δεν θελεις, ετοιμο σε βλεπω για την κινηση.