0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 24, 2014, 16:37:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μου χτυπάς ευαίσθητη χορδή....είναι μακράν το αγαπημένο μου...και το ανακοινώνω ο μεγάλος μελλοντικός μου στόχος...!!!!!!
Μου χτυπάς ευαίσθητη χορδή Νικόλα ...είναι μακράν το αγαπημένο μου...και ο μεγάλος μου μελλοντικός στόχος....!!!!Σκεφτόμουν και το pelagos..αλλά από τότε που το φόρεσα στην παρουσίαση του στο Βερολίνο όταν είχε βγει...δεν είναι για το χέρι μου ......
Χαχα.....δεν ξερω για αυτο το χρωματικο συνδυασμο γιατι δεν το χω δει απο κοντα, ο αλλος δεν μ'αρεσει,μειονεκτημα παντως το οτι ειναι αρκετα χοντρο
Γιωργο το βιντεακι με την παπαρηγα την καλη που κολλαει?
Σιγά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι....που να έβαζα και τίποτα τέτοιο δλδ......
Ωραία φώτο η τελευταία respect....αλλά χαλάει το νήμα.....αχχχ......!!!!χαχαχα.....
Παράθεση από: bost στις Δεκέμβριος 24, 2014, 20:02:20 μμΩραία φώτο η τελευταία respect....αλλά χαλάει το νήμα.....αχχχ......!!!!χαχαχα.....πρεπει να κανετε αναφορα στον αδμιν
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.