0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 07, 2014, 15:04:55 μμπολυ απολυτο σε βρισκω και τα omega μια χαρα μου φενονται αλλωστε απο αυτα τα 3 που ειπες δεν θα με πηγαινε ταμειο κανενα το ποιο θα σε πάει ταμείο είναι θέμα γούστουάλλο αυτό και άλλο η ποιότητα του κάθε ρολογιού
πολυ απολυτο σε βρισκω και τα omega μια χαρα μου φενονται αλλωστε απο αυτα τα 3 που ειπες δεν θα με πηγαινε ταμειο κανενα
Blue Black Bay(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPad using Tapatalk HD
Παράθεση από: PanosI στις Μάρτιος 26, 2014, 00:53:19 πμBlue Black Bay(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κοκκινοSent from my iPad using Tapatalk HDγια να είμαι ειλικρινής, το προτιμώ από το...γνωστό αδερφάκι
Blue Black Bay(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)κοκκινοSent from my iPad using Tapatalk HD
sube
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.