0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρολογια που εκαναν ιστορια
Δεν ειναι μια "αφηρημενη εννοια",γραφω κατι για καθε εταιρια,που της εδωσε ενα κλικ παραπανω
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 07, 2014, 14:30:45 μμΔεν ειναι μια "αφηρημενη εννοια",γραφω κατι για καθε εταιρια,που της εδωσε ενα κλικ παραπανωναι βρε george μαζι σου λεμε! αλλωστε εγω ενα longines εχω σαν πιο κοντινο πλεον στοχο που ξερω οτι απο τα 800 ευρω που ζηταει τα μισα που λεει ο λογος ειναι ιστορια
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 07, 2014, 14:33:09 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 07, 2014, 14:30:45 μμΔεν ειναι μια "αφηρημενη εννοια",γραφω κατι για καθε εταιρια,που της εδωσε ενα κλικ παραπανωναι βρε george μαζι σου λεμε! αλλωστε εγω ενα longines εχω σαν πιο κοντινο πλεον στοχο που ξερω οτι απο τα 800 ευρω που ζηταει τα μισα που λεει ο λογος ειναι ιστοριαδηλαδη πιστευεις,οτι η ιστορια ειναι αερας να το πω?
καθολου αερας δεν ειναι αλλα πανω στο ρολοι φενεται μονο στο λογοτυπο της εκαστοτε εταιριας με την εννοια οτι δεν πληρωνεις αυτο που λεμε απτη-χειροπιαστη ποιοτητα πληρωνεις μια ιδεα ας πω
Παράθεση από: stelakos στις Φεβρουάριος 07, 2014, 14:36:58 μμκαθολου αερας δεν ειναι αλλα πανω στο ρολοι φενεται μονο στο λογοτυπο της εκαστοτε εταιριας με την εννοια οτι δεν πληρωνεις αυτο που λεμε απτη-χειροπιαστη ποιοτητα πληρωνεις μια ιδεα ας πωΑν θέλεις ποιότητα που να την καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά, μόνο ρόλεξ, πανεράι, ίσως και κάποια πιο ακριβά σεικο.
θελει ρολεξ και οταν βρει ευκαιρια,το φωναζει!
πολυ απολυτο σε βρισκω και τα omega μια χαρα μου φενονται αλλωστε απο αυτα τα 3 που ειπες δεν θα με πηγαινε ταμειο κανενα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.