όταν άρχισα να ψάχνω τη σειρά field της citizen με όλα τα μοντέλα της καψουρεύτηκα το royal marines...
τα λεφτά που κάνει είναι πολλά, κοντά στα 500 ευρώ με μπρασελέ όμως τα ρολόγια της εταιρείας αξίζουν μέχρι το τελευταίο ευρώ σκεπτόμουν
ρώτησα στο βους τον voodoman κ τον soul invictous που το έχει δει επίσης από κοντά το ρολόι
ο voodoman σαν κάτοχος του εν λόγω ρολογιού όμως δε μου είπε καλά λόγια, είχε σοβαρά θέματα με εύκολες χαράξεις στο υποτιθέμενο νέο κ αναβαθισμένο τιτάνιο της, μάλιστα παραπονέθηκε επίσημα στην εταιρεία κ το έστειλε πίσω για φτιάξιμο..
οπότε ξενέρωσα κ άρχισα να κοιτάω τα πιο φθηνά μοντέλα της εταιρείας κ συγκεκριμένα το ΒΜ6400 όπου μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, φυσικά δεν είναι τιτάνιο, ούτε μόνοκοκ, το συζήτησα με φίλο του φόρουμ κ πριν προλάβω να συνειδητοποιήσω μου το έστειλε δώρο...
το ΒΜ6400 μπορεί να μην γράφει royal marines αλλά είμαι σίγουρος ότι κάνει εξίσου καλά τη δουλειά για την οποία είναι φτιαγμένο κ ας έχει το 1/4 σε τιμή...
το ρολόι είναι πολύ ποιοτικό με φοβερή λούμε, απλό, μάχιμο, με ευανάγνωστο καντράν, ένα πραγματικό εργαλείο χωρίς φανφάρες όπως πρέπει να είναι
ένα ρολόι πεδίου...
είναι μικρό στα 40+ χιλ. όμως αυτά τα ρολόγια δε πρέπει να είναι μεγαλύτερα...