Αποστολέας Θέμα: Ποιότητα vs Ποσότητα  (Αναγνώστηκε 11258 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Ποιότητα vs Ποσότητα
« Απάντηση #30 στις: Ιούνιος 28, 2013, 14:25:34 μμ »
Τελικά είναι ένα θέμα που το έχουμε (είχαμε) όλοι, ανάλογα σε τι φάση είμαστε και τι θέλουμε. Και μάλλον δεν υπάρχει επιτυχημένη συνταγή...  ::) Ο χρόνος θα δείξει...

μαλλον οχι!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος elbetakias

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιούνιος 28, 2013, 15:09:55 μμ »
Τα φτηνοτερα ειναι συνηθως υποκαταστατα ,και τα πολλα υποκαταστατα στο τελος σε αποπροσανατολιζουν απο την πραγματικη σου επιθυμια ,δειξε υπομονη και συνεπεια στον μεγαλο και πραγματικο σου στοχο.

+1000
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #32 στις: Ιούνιος 28, 2013, 17:07:39 μμ »
Φθηνο, ακριβο,συλλεκτης,οχι συλλεκτης,εξαρταται την φαση,dress,moon,planet earth,1000,13,35,θυριδα,GWF,forum,καφε,projekt,στοχος,
συνταγη,κριση,κροισοι,κλασσικες αξιες,SWISS,JAPAN,GERMANY,τι θελω,ποσα θελω ,γιατι?επηρεαζομαι και κατα ποσο?,αν δεν υπηρχε το φορουμ,
λεω ψεμματα,ηρθε δεμα,πλακα,μπαγασας,αντρικη υποθεση

Οτι θελεις κανε,παρτο τα Χριστουγεννα το Sinn ή παρε τωρα το Precista η ζωη ειναι μικρη
Εγω εχω βαλει στοχο σε 5-6 χρονια να παρω το ρολοι με το οποιο θα γερασω μαζι του,μεχρι τοτε  αν ζουμε θαχουμε τουτο εδω μεσα (forum)να μας δινει μια ανασα καλη στην γεματη με τρομερα εμποδια καθημερινοτητα μας
ΚΚ
 ;)

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Ιούνιος 28, 2013, 17:17:31 μμ »
Φθηνο, ακριβο,συλλεκτης,οχι συλλεκτης,εξαρταται την φαση,dress,moon,planet earth,1000,13,35,θυριδα,GWF,forum,καφε,projekt,στοχος,
συνταγη,κριση,κροισοι,κλασσικες αξιες,SWISS,JAPAN,GERMANY,τι θελω,ποσα θελω ,γιατι?επηρεαζομαι και κατα ποσο?,αν δεν υπηρχε το φορουμ,

??? ??? ???

Tι γράφεις ρε Κώστα?  :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

constantine

• Επισκέπτης
« Απάντηση #34 στις: Ιούνιος 28, 2013, 17:30:46 μμ »

??? ??? ???

Tι γράφεις ρε Κώστα?  :D :D :D

ειμαι κι εγω σε αλλη φαση αυτο το μηνα πρεπει να παρω αποφασεις you know  ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος g_squared

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιούνιος 28, 2013, 17:40:45 μμ »
Οντως μεγάλο δίλημμα , κι αν οχι στην αρχή , σίγουρα έρχεται στην πορεία οταν ανακαλύπτεις ότι έχεις τόσα πολλα mid price ρολόγια που σχεδόν δεν τα θυμάσαι όλα .
Προσωπικα έχω πολλα , και αρκετα απο αυτα διπλά, τα περισσότερα όμως ειναι αυτο που λένε must have .
Το θέμα ειναι και τι τύπος είσαι , είσαι αυτο που λέω one watch  stop man ή σ'αρρσει να φοράς κάθε μέρα κι άλλο ;
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να πουλήσω τουλάχιστον τα μισά και να πάρω ένα ή δυο ακριβά και <<καλα>>.
Σκέφτομαι όμως ότι αν καταφέρω και μαζεψω ένα τέτοιο ποσόν , δεν ξέρω αν θα το δαπανήσω, γιατι πολυ απλά ένα τέτοιο ποσόν θα κανει διάφορα στη τσέπη μου , ενω λίγα λίγα δε το πολυ σκέφτεσαι .
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #36 στις: Ιούνιος 28, 2013, 17:43:07 μμ »
Οντως μεγάλο δίλημμα , κι αν οχι στην αρχή , σίγουρα έρχεται στην πορεία οταν ανακαλύπτεις ότι έχεις τόσα πολλα mid price ρολόγια που σχεδόν δεν τα θυμάσαι όλα .
Προσωπικα έχω πολλα , και αρκετα απο αυτα διπλά, τα περισσότερα όμως ειναι αυτο που λένε must have .
Το θέμα ειναι και τι τύπος είσαι , είσαι αυτο που λέω one watch  stop man ή σ'αρρσει να φοράς κάθε μέρα κι άλλο ;
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να πουλήσω τουλάχιστον τα μισά και να πάρω ένα ή δυο ακριβά και <<καλα>>.
Σκέφτομαι όμως ότι αν καταφέρω και μαζεψω ένα τέτοιο ποσόν , δεν ξέρω αν θα το δαπανήσω, γιατι πολυ απλά ένα τέτοιο ποσόν θα κανει διάφορα στη τσέπη μου , ενω λίγα λίγα δε το πολυ σκέφτεσαι .
Το απίστευτο είναι όταν κάνεις τη σούμα και ανακαλύπτεις πόσα χιλιάρικα έχεις διαθέσει δίνοντας μικροποσά.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος g_squared

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιούνιος 28, 2013, 18:07:58 μμ »

Το απίστευτο είναι όταν κάνεις τη σούμα και ανακαλύπτεις πόσα χιλιάρικα έχεις διαθέσει δίνοντας μικροποσά.

Η φθηνια τρώει τον παρά λένε στο χωριό μου.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιούνιος 28, 2013, 19:02:18 μμ »
Ολα με μετρο.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος jimkar

• Full Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιούνιος 28, 2013, 19:23:23 μμ »

Οτι θελεις κανε,παρτο τα Χριστουγεννα το Sinn ή παρε τωρα το Precista η ζωη ειναι μικρη
Εγω εχω βαλει στοχο σε 5-6 χρονια να παρω το ρολοι με το οποιο θα γερασω μαζι του,μεχρι τοτε  αν ζουμε θαχουμε τουτο εδω μεσα (forum)να μας δινει μια ανασα καλη στην γεματη με τρομερα εμποδια καθημερινοτητα μας
ΚΚ
 ;)

Απλά έγραψες...
Για μια στιγμή νόμιζα ότι έπαθες υπερφόρτωση...  ;D

Και τα οποία το πιο πιθανό να μην διέθετες γιατί θα τα έτρωγες αλλού μέχρι να μαζέψεις ένα μεγάλο ποσό... Αυτό πιστεύω μας κάνει να καταλήγουμε σε αγορές μικρής (σχετικά) αξίας.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος rose

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιούνιος 28, 2013, 21:15:16 μμ »
Καλα σωστό αυτο, δηλαδη αν δεν δινεις μικροποσα (πρεπει να το ορισουμε αυτο) για αγορά καθε χρονο τοτε θα δωσεις καποια στιγμή στο μελλον 5000Ε? Δεν νομιζω.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Κοιμιζει τους παντες...

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιούνιος 28, 2013, 21:19:22 μμ »
Και ποιοτητα και ποσοτητα!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Ιούνιος 28, 2013, 21:36:28 μμ »
Και ποιοτητα και ποσοτητα!

The American Dream  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• VIP Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Ιούνιος 28, 2013, 21:49:12 μμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Ιούνιος 29, 2013, 00:22:12 πμ »
Έχουν περάσει από τα χέρια μου στην κυριολεξία πάνω από 1000 ρολόγια! Όλα τους με προσέλκυαν όταν αγοράστηκαν!
Κάποια φθηνά τα κρατάω ότι και να γίνει για προσωπικούς λόγους! Κάποια ακριβά τα έχω πάρει μέχρι και τέσσερις (4) φορές όπως πχ το Ω Planet Ocean οπότε λογικά πρέπει να μου αρέσουν πολύ και απλά η ψυχοπάθεια μου δε μ'αφήνει να δω καθαρά ...
Δεν έχω καθαρή συνταγή παρά μόνο κάποιο γενικό πλάνο να χαίρομαι όταν κοιτάζω την ... ώρα!

Φιλικά
Νίκος
θα ειχα βαρεθει τα ρολογια!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions