Στέλιο δεν έχω θέμα, αλλά το ύφος ήταν κάπως.
Όπως σωστά λες την λέξη σπορτέξ δεν την χρησιμοποίησα εγώ, αθλητικά έγραψα και αθλητικά λέει και όλος ο κόσμος.
Οι πιο παλιές γενιές(σημερινοί 50άρηδες+) θα ακούσεις να λένε και σπορτέξ. Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό. Εμένα οι γονείς μου, 59 η μητέρα μου και 68 ο πατέρας μου τους ξεφεύγουν και ρήματα με η στο τέλος και περισπωμένες ή και δασείες κάποιες φορές όταν γράφουνε. Να τους κάνω παρατήρηση;
Είμαι 24 ετών, έχω κάνει 4χρόνια τέννις, 7χρόνια μπάσκετ, τα παράτησα όλα όταν μπήκα στο Πολυτεχνείο γιατί η μόδα τότε ήταν να πίνεις μπάφους και να αράζεις πέτσα τρώγοντας σουβλάκια όλη μέρα και να έχεις αθλητικά των 150€ για να πηγαίνεις στο γυμναστήριο 2 φορές την βδομάδα και να παίρνεις συμπληρώματα σε βαρέλια από ειδικά κ@λομάγαζα για να γίνεις τούμπανος.
Πέραν τούτου, ποτέ κανένας δεν βρέθηκε να μου πεί ούτε στα Ίντερσπορτ, ούτε σε ένα σκασμό μαγαζιά σε Αθήνα και Πάτρα που 'χω πάει "κύριε μην λέτε αθλητικά παπούτσια."
Αν θέλω παπούτσι για τρέξιμο, έτσι θα το ζητήσω και ούτε καν θα πώ θέλω running λες και είμαι στις USA. Από κει και πέρα δεν θα πώ στην γιαγιά μου " έλα γιαγιά κάτσε να βάλω φόρμα και τα running μου και έρχομαι να σε πάρω να πάμε στο σούπερ μάρκετ !! ".
Α, επειδή και εγώ σε λίγους μήνες θα είμαι Μηχανολόγος Πολυτεχνείου να σας ενημερώσω πως το να λες έχω ένα 9άρι κλιματιστικό στο δωμάτιο είναι τεράστιο λάθος.
Ισχύς μετράς. Το 9000BTU δηλώνει ενέργεια Joule δηλαδή. Το έργο το μετράμε σε Watt και δηλώνει ενέργεια που αποδίδεται σε ένα χρονικό διάστημα Joule/s=Watt. Το σωστό λοιπόν είναι BTU/h. Την επόμενη φορά που θα πέσει στα χέρια μου κακέκτυπη φυλλάδα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ ή δεν ξέρω και γώ ποιού και θα δώ 9000 BTU θα τους κάνω μήνυση και όποιον ακούσω να λέει " έχω ένα 9άρι " θα τον φασκελώνω.

Το θέμα θεωρείται λήξαν.