Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με μπαταρίες σε ΤOMMY HILFIGER  (Αναγνώστηκε 1747 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jumpintosh

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Πρόβλημα με μπαταρίες σε ΤOMMY HILFIGER
« στις: Απρίλιος 25, 2013, 14:17:39 μμ »
Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα ρολόι της τόμμυ,με τον οποίο έχω περάσει πολλά.Με το που το αγόρασα είχε ένα πρόβλημα και αν έκανα κάποια έντονη κίνηση ξεκούμπωνε ο ένας πύρος και μου έπεφτε το ρολόι.Μια-δυο-τρείς έπεσε και έσπασε το τζάμι.Όλα αυτά στην πρώτη βδομάδα.Φυσικά το μαγαζί δεν δέχτηκε την αντικατάσταση του,μου επισκέυασαν το τζάμι όχι όμως και τον πύρο που έβγαινε.Μπροστά την υπάλληλο του μαγαζιού σηκώνω και κατεβάζω αποτομα το χέρι μου και ξεκουμπώνει και ξανασπάει το τζάμι!Αυτή τη φορά η επισκευή έγινε δωρεάν και στο τζάμι αλλά και στον πύρο ευτυχώς.Έλα όμως που δεν έκαναν καλή στεγανοποίηση και γέμιζε το τζάμι υδρατμούς.Θόλωνε εντελώς,αμα δεν το φόραγα καθάριζε και μόλις το φόραγα πάλι κ ζεσταινόταν πάλι θόλωνε.Το πήγα σε κάποιο τοπικό μαγαζί τελικα και κάτι έκανε.Και τώρα το πρόβλημα είναι οτι μόλις βάζω μπαταρία λειτουργεί 6-7 ώρες και παπαλα....Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικές μπαταρίες,φυσικά καινούριες.Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει?Είναι κρίμα να το πετάξω γιατι ρολόι και επισκευές μου έχουν κοστίσει περίπου 350€.

Ευχαριστώ πολύ,

Σπύρος.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Πρόβλημα με μπαταρίες σε ΤOMMY HILFIGER
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 25, 2013, 14:21:06 μμ »
Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα ρολόι της τόμμυ,με τον οποίο έχω περάσει πολλά.Με το που το αγόρασα είχε ένα πρόβλημα και αν έκανα κάποια έντονη κίνηση ξεκούμπωνε ο ένας πύρος και μου έπεφτε το ρολόι.Μια-δυο-τρείς έπεσε και έσπασε το τζάμι.Όλα αυτά στην πρώτη βδομάδα.Φυσικά το μαγαζί δεν δέχτηκε την αντικατάσταση του,μου επισκέυασαν το τζάμι όχι όμως και τον πύρο που έβγαινε.Μπροστά την υπάλληλο του μαγαζιού σηκώνω και κατεβάζω αποτομα το χέρι μου και ξεκουμπώνει και ξανασπάει το τζάμι!Αυτή τη φορά η επισκευή έγινε δωρεάν και στο τζάμι αλλά και στον πύρο ευτυχώς.Έλα όμως που δεν έκαναν καλή στεγανοποίηση και γέμιζε το τζάμι υδρατμούς.Θόλωνε εντελώς,αμα δεν το φόραγα καθάριζε και μόλις το φόραγα πάλι κ ζεσταινόταν πάλι θόλωνε.Το πήγα σε κάποιο τοπικό μαγαζί τελικα και κάτι έκανε.Και τώρα το πρόβλημα είναι οτι μόλις βάζω μπαταρία λειτουργεί 6-7 ώρες και παπαλα....Έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικές μπαταρίες,φυσικά καινούριες.Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει?Είναι κρίμα να το πετάξω γιατι ρολόι και επισκευές μου έχουν κοστίσει περίπου 350€.

Ευχαριστώ πολύ,

Σπύρος.
Υγρασια,αν ηταν στην εγγυηση επρεπε να παει στην αντιπροσωπεια,δες αν μπορεις και τωρα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος jumpintosh

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 25, 2013, 14:23:28 μμ »
Εγγύηση πλέον δεν....Υπάρχει περίπτωση με τον πέρασμα του καιρού να φτιάξει?Αφού έχει εξατμιστεί το πράμα που έχει μέσα?
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 25, 2013, 14:28:37 μμ »
Εγγύηση πλέον δεν....Υπάρχει περίπτωση με τον πέρασμα του καιρού να φτιάξει?Αφού έχει εξατμιστεί το πράμα που έχει μέσα?
καπου διαβασα για μικρη διαρκεια μπαταριας,μαλλον βραχυκυκλωμα απο την υγρασια,δυσκολο να φτιαξει μονο του
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions