0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
WVA320J-1E αυτο ειναι το αντίστοιχο ραδιοελεγχομενο ηλιακο η τιμη ειναι πιο ανεβασμενη σε αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και με μπρασελεWVA320DJ-1E(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 16, 2013, 21:00:40 μμWVA320J-1E αυτο ειναι το αντίστοιχο ραδιοελεγχομενο ηλιακο η τιμη ειναι πιο ανεβασμενη σε αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και με μπρασελεWVA320DJ-1E(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το συγχρονιζομενο "πιάνει" σήμα μόνο απο US k JAPAN!!!Φιλικά,Αντώνης
Παράθεση από: pugman στις Απρίλιος 18, 2013, 21:13:16 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 16, 2013, 21:00:40 μμWVA320J-1E αυτο ειναι το αντίστοιχο ραδιοελεγχομενο ηλιακο η τιμη ειναι πιο ανεβασμενη σε αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και με μπρασελεWVA320DJ-1E(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το συγχρονιζομενο "πιάνει" σήμα μόνο απο US k JAPAN!!!Φιλικά,Αντώνης+πολυ σωστή η παρατήρησή σου Αντωνη!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 18, 2013, 21:20:19 μμΠαράθεση από: pugman στις Απρίλιος 18, 2013, 21:13:16 μμΠαράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 16, 2013, 21:00:40 μμWVA320J-1E αυτο ειναι το αντίστοιχο ραδιοελεγχομενο ηλιακο η τιμη ειναι πιο ανεβασμενη σε αυτο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)και με μπρασελεWVA320DJ-1E(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το συγχρονιζομενο "πιάνει" σήμα μόνο απο US k JAPAN!!!Φιλικά,Αντώνης+πολυ σωστή η παρατήρησή σου Αντωνη!!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)+1το "κλασσικο" μου αρεσει πιο πολυ..
Παρακαλώ! Εχω καιρό να "μπώ" κ μόλις είδα τα νέα ενθουσιάστηκα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)https://www.greekwatchforum.gr/Smileys/bouncing/sHa_yay.gif[/img] όντας κ πολύ φίλος της CASIO!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Eτοιμάζομαι κ γω να δω τι θα διαλέξω!Φιλικά,Αντώνης
Παιδια ειλικρινα μπραβο για το project και σε αυτον που το σκεφτηκε.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Argo982001 στις Απρίλιος 18, 2013, 22:02:45 μμΠαιδια ειλικρινα μπραβο για το project και σε αυτον που το σκεφτηκε.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ιδέα του Αποστόλη
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 18, 2013, 22:08:04 μμΠαράθεση από: Argo982001 στις Απρίλιος 18, 2013, 22:02:45 μμΠαιδια ειλικρινα μπραβο για το project και σε αυτον που το σκεφτηκε.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ιδέα του Αποστόλη σιγα την ιδεα ρε νικολα!αφου ηθελαν να το παρουν τουλαχιστων 5 μελη, εγω μια πρόταση εκανα να το παρουμε ολοι μαζι.στην πορεία σαν οικονομικό ρολογακι και υποκειμενικά όμορφο, έπιασε!κανενα μπραβο στον Αποστολη λοιπον!υγ τοσο καιρο παρακαλουσα το τζρτζ να το παρει για να μου το πουλησει!!!
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 18, 2013, 22:13:40 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 18, 2013, 22:08:04 μμΠαράθεση από: Argo982001 στις Απρίλιος 18, 2013, 22:02:45 μμΠαιδια ειλικρινα μπραβο για το project και σε αυτον που το σκεφτηκε.... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ιδέα του Αποστόλη σιγα την ιδεα ρε νικολα!αφου ηθελαν να το παρουν τουλαχιστων 5 μελη, εγω μια πρόταση εκανα να το παρουμε ολοι μαζι.στην πορεία σαν οικονομικό ρολογακι και υποκειμενικά όμορφο, έπιασε!κανενα μπραβο στον Αποστολη λοιπον!υγ τοσο καιρο παρακαλουσα το τζρτζ να το παρει για να μου το πουλησει!!!
AMW360B-1A1V(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Επόσης αυτό ΔΕΝ εχει lume!!! Φιλικά,Αντώνης