0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι είναι αυτό τρώγεται;
Παράθεση από: d7k9 στις Απρίλιος 17, 2013, 11:28:05 πμΤι είναι αυτό τρώγεται; πάλη πεινάς?να βαλω κανα αρνι??!!!
Παράθεση από: time_ keeper στις Απρίλιος 17, 2013, 11:32:26 πμΠαράθεση από: d7k9 στις Απρίλιος 17, 2013, 11:28:05 πμΤι είναι αυτό τρώγεται; πάλη πεινάς?να βαλω κανα αρνι??!!! Πάντα πεινάω αυτό στους οικείους μου είναι πασίγνωστο...ρίχτου να το ευχαριστηθώ!
το relume θα σας παει παραπανω απο την αγορα ρολογιου
Παράθεση από: Giorgos mg στις Απρίλιος 17, 2013, 11:37:27 πμτο relume θα σας παει παραπανω απο την αγορα ρολογιουκαι εμενα μου φαινεται λιγο τραβηγμένο να το κανουμε, δε θα ηθελα να ανοιχτει για κανενα λογο.
Παράθεση από: SYZo στις Απρίλιος 17, 2013, 09:09:37 πμΘα ηθελα relume στο ρολοι που θα παραλαβω. κανεις αλλος?Τι είναι αυτό τρώγεται; Να υποθέσω ότι βάζουν extra lume πάνω στους δείκτες (σαν extra κετσαπ ένα πράγμα); Πόσο κοστίζει αυτό;
Θα ηθελα relume στο ρολοι που θα παραλαβω. κανεις αλλος?
Οντως κριμα μπορουσε τουλαχιστον να ειναι πιο δυνατο το lume.Και σε anadigi G-SHOCK ποτε δεν πετυχα την οθονη με φωτακι..
Παράθεση από: stavros_ch στις Απρίλιος 17, 2013, 11:42:21 πμΟντως κριμα μπορουσε τουλαχιστον να ειναι πιο δυνατο το lume.Και σε anadigi G-SHOCK ποτε δεν πετυχα την οθονη με φωτακι..μπορει να μην ειναι G αλλα ειναι το καλυτερο μπιτερ που ειχα ποτε!το εχει ο πατερας μου πλεον στα χωράφιαειναι και ηλιακο (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για λουμινόβα έξτρα. Αν έχει καλώς, αν όχι, δεν πειράζει. Αλλά δεν θα ήθελα να ανοιχτεί το ρολόι για κάτι τέτοιο, ούτε θέλω και να ανέβει το κόστος σημαντικά.