απο που να αρχίσω και που να τελειώσω!!!
οταν παίρνουμε αυτο που θέλουμε τα λογια δύσκολα βγαίνουν.
οταν πρωτοείδα φρογκμαν (απο κοντά) έπαθα πλάκα, το χειρότερο ειναι πως το φορούσε άγνωστος και δεν μπορούσα να το δοκιμάσω στον καρπό μου!
ήταν ενα απλό φρογκμαν που σε σχέση με αυτα που "άκουγα" μου φαινόταν πολύ μικρο.

η αναζήτηση μόλις άρχισε..... σε φόρα, ιντερνετικα καταστήματα, και διαδικτυακές φωτογραφίες!
και όπως λεει και το τραγουδι.....
όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα!!!
μοντέλα ατελείωτα, η casio όπως ολες οι εταιρίες της Ιαπωνίας (σε οτιδήποτε παράγει, αυτοκίνητα, μηχανές, ρολόγια κλπ) εχει το κουσούρι να βγάζει κάθε τρεις και λίγο καινούριο μοντέλο!
νεο χρώμα, νεο κούμπωμα, νεα κουμπια, νεα γράμματα.... και η παράνοια δεν εχει τέλος!!
απο το ψαξιμο με τον καιρο παρατήρησα πως οι αλλαγες δεν ειναι μονο επιφανειακές.
και για να σας το εξηγήσω (ωραία), μου έρχονται στο μυαλό και σας παραθέτω μερικές χειροπιαστές διαφορές.
υπαρχουν φρογκμαν που ειναι απλά μπαταριατα.
υπαρχουν τα σολαρ που φορτίζουν με τον ηλιο οι μπαταρίες τους
και υπαρχουν και τα σολαρ με ραδιοελεγχο, τα λεγόμενα ραδιοελεγχομενα που συγχρονίζουν με τις 6 κεραίες ανα την υφήλιο!.
υπαρχουν αυτα που το βαρος τους ειναι 85~γραμμάρια και αυτα που ειναι στα 115~γραμμαρια
επίσης διαφορά έχουν και σε διαστάσεις με τα απλα και αυτα που ειναι μονο σολαρ να ειναι πιο μικρα σε σχεση με τα "ατομικα".
απο το ψάξιμο ειδα οτι ολα ειναι πιστοποιημένα μεχρι τα 200 μετρα βαθος (πάτο!!!).
και αν δεν εχω κανει καποιο λαθος η κασες στα περισσότερα αν οχι ολα, ειναι απο τιτανιο!
τα περισσότερα κυκλοφορούν ανα τον κοσμο αλλα η ελλαδα οπως και στα αυτοκινητα φερνει οτι το τελευταίο,οποτε φρογκμαν δεν παιζει.
προσωπικό κόλλημα που εχω ειναι να ΜΗΝ στέλνω λεφτά στο εξωτερικό και να στηρίζω οσο πιο πολυ μπορω ελληνικες επιχειρήσεις.
αλλα μιας και το συγκεκριμένο δεν ερχεται ελλαδα η λύση ειναι μόνο απο "χέρι".
ετσι και έγινε, μίλησα με το φιλο Δημητρη τα κανονίσαμε και η άψογη συναλλαγή έλαβε τελος!
και να τα αποτελέσματα.......
με το προτρεκ μαζι, αμφαζ!

καλα στο προφιλ ο βατραχας δεν παίζεται!!!

αυτο τον κώλο τον ονειρεύτηκα πολλά βράδια!!!

πέρασε και τον κατάλληλο ποιοτικό έλεγχο!!

αυτα τα λιγα προς το παρων, αύριο ξεκινάει η διαβολοβδομαδα του βατράχου γιατι κατι μου σφύριξε ο προτρεκας, οτι τα βατράχια ειναι φλώροι!!!
υγ. συγνώμη που θα το πω χωριάτικα, αλλα χέστηκα απο τη χαρα μου!!!